Kupiłem w GOT Kartę Turysty ! Super sprawa!!! (2) Odwiedzałem Trójmiasto i wyczytałem w sieci informacje na temat Karty... mike_turysta wszystkim turystom polecam (1) wszystkim turystom polecam grzegorz JAK NAJBARDZIEJ TAK !!!!!! (1) JAK NAJBARDZIEJ TAK !!!!!! XEROX
KULTURALNIE I SPOKOJNIE (1) Przepiękna okolica. Kilkaset metór do morza. Bardzo miła i kulturalna... Mariusz Super Miejsce (1) Super położenie, extra warunki, obsługa hmm wyśmienita. Wszystko dopięte na... Justyna i Olivier Lokalizacja idealna na weekend w trójmieście (1) Lokalizacja pokoi miks jest idealna. Cztery przystanki do starówki Gdańska... Bartosz mm - opinia (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i uprzejmości obsługi. Szczególne... mm Dla wszystkich którzy cenią spokój i ciszę (1) Opinię przedstawiłem wczesniej Zbigniew Pokorniecki będąc konsumentem w barze, płacić trzeba za toaletę i to grube pieniądze (2) Sanepid powinien tam wkroczyć, będąc dzisiaj klientem baru nawet toalety nie... Autor I Komunia Św. w Zielonej Bramie (1) Zleciliśmy organizację I komunii Św. naszej córki i NIE zawiedliśmy się.... Aleksandra C. Jadwiga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu, to już nie moja pierwsza... Jadwiga statek EWA (1) 30.05.10.plynelam okropnym statkiem EWA z Sopotu na Hel.Obsluga fatalna. Nikt... K.GRYNKIEWICZ miejsce atrakcyjne (2) Warto odwiedzić lecz ostatnio molo wymaga ogromnych remontów:) Eliza Bardzo miło i konkretnie (1) Z pośrednictwa biura skorzystałam dwukrotnie. Pani z biura potrafiła doradzić... Ania oby tak dalej (1) miła obsługa, super doradztwo - wszystko się sprawdziło co oczekiwałem ,... m ch polecam (1) Ronilismy z nimi szkolenia w Warszawie, Zakopanem, Jatrzębiej Górze, w... Danus Wspaniale wspomnienia na cale zycie. (1) Od czego by tu zaczac... Same pochwaly na usta mi sie cisna. Stoppowka jest... Emcia Wszystko O.K (1) Bardzo miła obsługa, rzetelne informacje, warte zaufania. Marian Wyjątkowy przewodnik! (1) Najwspanialszy przewodnik z jakim miałam przyjemność wędrować po pięknych... Magda udany pobyt (1) Nasz pobyt w pensjonacie uważamy za bardzo udany. Mieszkanie jest ogromne i... Karolina