Bardzo miła i sympatyczna. (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani. Pełen profesjonalizm. Wszystko przebiegało... Gosia J Bardzo polecamy (1) Nazwa Sheraton zobowiązuje . I nie zawiedlismy się ! Bylismy na... Jeremi super zabawa (1) Bylo milo i sympatycznie. Wlasciciel staral sie wszystkim dogodzic. Z kazdym... Dzabeczka
uwaga! nieprzyjemna i niemila organizacja ! (1) -pazerny gość!-liczyć ile podajecie osób,ile dzieci do trzech lat, ile... Mirosław M. Lucky Hostel (1) Polecam ten hostel każdemu z czystym sumieniem. Obsługa naprawdę fajna,... Jadzia Najlepsze na Chełmie! (1) Jak to dobrze, że jest takie biuro na naszym osiedlu. Stara się , dba o... Krystyna Bardzo polecam (1) Witam serdecznie. Miałem przyjemność spędzenia walentynek z moja żoną u Pana... Piotr Nowak Polecam (1) Pokoje warte polecenia. Jedyny brak, który właściciele mogliby uzupełnić to... Roman Bardzo polecam Agmatour (1) Właśnie wróciłem z Egiptu i muszę powiedzieć, że wakacje wypadły wspaniale.... Daniel24 jestesmy bardzo zadowoleni (1) spedzilismy 10dni u Pana Tomka i moze poza pogodą wszystko było super. pokoje... athen Super (1) Polecam informacje turystyczna na lotnisku. Seb paskudne jedzenie (1) jak w temacie, potrawy w ramach cateringu niesmaczne, nieświeże i... D.R. POLECAM (1) Chciałam powiedziec tylko tyle ż enaprade bardzo serdecznie polecma wszytskim... alexii byliśmy - wrócimy (1) bylismy i wrócimy - polecimy wszystkim - czy jest lepsza rekomendacja?... Patrycja i Mariusz DOBRY HOSTEL Z MILA OBSLUGA (1) dobry hostel, mila obsluga edek :))) (1) Bardzo mila obsluga, Panie rewelacyjne, uwielbiaja sie targowac:)!!... Dagmara i Włodek sylwester 2008/2009 (1) Przyznam, że obsługa bardzo miła, przyjemna atmosfera, jedzenie... Iwona Kawczyńska polecam biuro (1) szybka i miła obsługa, konkretne informacje. krzysztof Super (1) Wszystkim co wymagają i lubią perfekcyjną kuchnię, nie patrza na ceny-polecam... Krzysztof Wspaniała Atmosfera (1) Rewelacyjne miejsce na spotkania z Klientami .Przepyszna kuchnia i... Caviste