Szczerze polecam!!! (1) Szczerze polecam to biuro. Profesjonalizm w każdym calu. Myśla za ciebie o... Zdob Polecam (1) Polecam pelen profesionalizm i mila cierpliwa obsluga , wszystko OK ! Tomasz Warto podjechac! (1) Warto podjechac do biura i porozmawiac z pania Ewa. Szybo znajdzie wycieczke... GIT
Fantastyczna restauracja (1) Jadłem wielokrotnie, dania oryginalne (wiem, mieszkałem w Chinach)... J. Bartkowski SUPER (1) Przemiła osoba, ciekawie opowiada, w dobrym kontakcie z grupą. Bardzo polecam. Krystyna Dudzis Opinia (1) Pensjonat spełnił moje oczekiwania.Czysto, ładnie urządzone pokoje,... Jox było extra! (1) Dziękujemy ślicznie za wspaniałe 10 dni jakie spędziliśmy na ulicy Pogodnej!... Olek i Asica Super obsługa! (1) W maju wybierałam się w podróż służbową do Japonii, by zapoznać się ze... Ślub Doskonały polecam. (2) nie drogo. milo sympatycznie! malo kanalow telewizyjnych... an. alternatywa dla podróży samochodem na półwysep (2) Doskonała alternatywa dla jazy samochodem na półwysep helski. Przyjemna... Paulina park Oliwski (1) cisza, atmosfera wyciszenia, piękne kojące otoczenie Barbara Wspanaile miejsce, obsuga itd. (1) Bylismy na urlopie w Polsce. na stale mieszkamy w Australii. Spedzilismy z... Andrew Olszanowski Przemiła obsługa (1) Pani Kalina jest bardzo zaangażowana w dostosowanie oferty dla swoich... Ula Łasnie urządzony, przestronny w świetnej lokalizacji (1) Za niewielką cenę - świetne warunki. Położony jest bliziutko dworca głównego... p.danka super schronisko (1) Wpadliśmy przejazdem, warunki jak na polskie schroniska rewelacyjne, jedzenie... Marysia Kowalska SUPER OFERTA (1) Idealne i piękne miejsce na wypoczynek,godne polecenia ze względu na dużą... Anita slub:) (1) chcialabym bardzo serdecznie podziekowac pracownikom hotelu faltom za cudowne... marta Obiekt godny polecenia (2) Bardzo miła i pomocna obsługa. Nie ma dla nich kwestii nie do rozwiązania.... Maciek Serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Serdecznie polecam ośrodek Bumerang wszystkim, którzy chcą mieć piękne,... magda i arek Polecamy (1) Super miejsce wypadowe. Wszędzie jest niedaleko. Obsługa jest bardzo miła i... Marta