GORĄCO POLECAM (1) Od kilku lat korzystamy z rodziną z ich usług. Świetne panie, bardzo... joanna a jednak! (1) Juz prawie zarezerwowalismy wycieczke do egiptu z moja rodzina w innym biurze... pawel70 Udane wakacje w Hiszpanii z Grand Voyage! (1) Spedzilismy wspaniale 2 tygodnie w Andaluzji w Hiszpanii. Z pomoca pani Kingi... Natalia
Idealny pensjonat!!! (1) Polecam wszystkim. Idealne położenie blisko centrum. Przystępna cena, jakość... Artur Sierański Polecam Wszystkim (1) Warto tam wpasc na kilka dni, ja zapłaciłem za pokoj 2 osobowy 100zł za dobe... Oskar Kiepsko NIE POLECAM (1) Dorosły człowiek nie poczuje, że nawet ma coś w brzuchu. Porcje dziecinne.... Tomasz Kolowski POLECAM (1) Biuro bardzo przyjazne dla Klienta, wakacje zaliczam do udanych, polecam zybi REWELACJA (1) Wystrój bardzo elegancki i przytulny. Pokoje zadbane z pełnym wyposażeniem.... Marek i Anna Kamilka - opinia (1) Gratuluję rewelacyjnej obsługi pełen profesjonalizm, obsługiwał nas bardzo... Kamilka Pierwsza klasa (1) Dania pyszne, serwowane z dużą dbałością o prezentację. Miłe urozmaicenie od... Violetta Pozdrawiam (1) Posiłki super,wypoczynek firmowy zorganizowany-wszyscy zadowoleni , grill... Basia Przyjemne miejsce (1) Kameralny i spokojny pensjonat - bardzo miła obsługa, ładnie urządzone pokoje anna POLECAM (1) Pewnie niejedna osoba zastanawia się, czy zaufać internetowym biurom podróży.... Paulina Żenada! (1) Pokoje zatęchłe, wilgotne, połozone nad jakims warsztatem - halasujące... Kaśka z rodziną kawalerka (1) Zadbana dobrze wyposażona kawalerka, stan techniczny, czystość, lokalizacja... Henryk Jestem bardzo zadowolony... (1) Miałem pewne wątpliwości co do rzetelności biura...w końcu funkcjonuje od... Marcin obsługa na minus (1) Nie korzystałam z oferty turystycznej biura, poszłam tam jedynie w celu... Jagoda Bardzo P^O^L^E^C^A^M P*E*N*S*J*O*N*A*T Lulu !!!!! (1) Bomba!!! Bardzo ciepła atmosfera, śliczne pokoiki i genialne położenie tuż... Nowakowska Cichy zakątek (1) Jest tam romantycznie i seksownie. Polecam latem od zmierzchu do świtu :) Majki Polecam (1) Miłe miejsce, ciche i spokojnie, nad samym jeziorem. Sympatyczne apartamenty... Łukasz