serdecznie polecam (1) Kupilam w tym biurze wycieczke do Egiptu ,Hurghady.Wybor super, profesjonalna... iza Rewelacyjny hotel (1) Dzielę się swoją opinią świeżo po spotkaniu firmowym, którego byłem... Event Manager polecam :) (1) Just Hostel bo ciche i sokojne miejsce położone niedaleko centrum Gdańska.... a.
badzo polecam (1) Jesli masz ochote zwiedzic ziemie swieta to wybierz sie tylko z tym biurem.... michal Jedzenie odgrzewane (1) Zamówiłem smażonego Dorsza. Na stół wjechał talerz z rybą, frytkami i... turysta Świetna lokalizacja (1) Świetna lokalizacja Kurowska Idealna lokalizacja! (1) Polecam każdemu przyjezdnemu do Gdańska - apartamenty położone idealnie,... Ignacy Podziękowania (1) Pragniemy gorąco podziękować wszystkim pracownikom Waszego hotelu. Dzięki Wam... Ania i Michał ze Szczecina Polecam wszystkim! (1) Bywam czasami w tym hostelu służbowo. Niskie ceny w porównaniu do innych... Magdalena super restauracja, jedzenie wysmienite a obsługa rewelacja!!!!! (1) Każdemu kto chce organizować wesele lub inną impreze okolicznościową polecam... Magda i Sebastian Karpik Wycieczka do Paryżą (1) To biuro nie powinno istnieć. Zakwaterowanie - hotel, a raczej schronisko... Turysta Zawiedziona (1) 19 września 2009 bylam na weselu w tym lokalu . Powiem szczerze ,że porażka.... rumianek Swietne miejsce na biznesowy nocleg w gdyni (1) Villa jest prowadzona rodzinnie co gwarantuje zupelnie inny poziom relacji... TG rysiek (1) mila obsluga,czyste pokoje,dobry dojazd ,wspaniale sie tam czuje,jak jestem z... rysiek Polecam!!! (1) Obsługa bardzo miła, pełen profesjonalizm i dbałość o klienta pod każdym... Edyta i Łukasz z Bielska-Białej POLECAM! (1) Bardzo polecam Willę Promyk. Bardzo przyjemni gospodarze, smaczne i obfite... Sylwia wrażenia (1) szkoda ze winda jeżdzi tylko do 4-go piętra-jest sześć SZKODA ZE CHCĄC... KLAUS Małgorzata i Bogdan Gren - opinia (1) W ośrodku wraz z mężem spędziliśmy wspaniały tydzień:))) Dziękujemy bardzo za... Małgorzata i Bogdan Gren POLECAM!!! (1) Weszliśmy z mężem tak przyokazji, po drodze na zakupy. Planowaliśmy kupić... Katarzyna Musiał zadowolony (1) odwiedzałem całkiem niedawno Gdańsk, i zahaczyłem się w just hostelu, ceny... filip