organizacja przyjęcia weselnego (1) Tym , którzy zastanawiają się gdzie zorganizować wesele swoich dzieci... R i K Nowak rewelacja - zapoznaj się z moją opinią (1) Szanowni Państwo Chciałabym niezmiernie państwu podziękować za wspaniałą... AGNIESZKA Współpraca z biurem (1) Pragnę wyrazić swoje zadowolenie ze współpracy z Biurem Czerwiński Travel!... Edyta Wojciech
ok (1) super położenie praktycznie na plaży i blisko tramwaj którym mogliśmy... Maja Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Ania Turcja (1) Hotel dobrayny rewelacyjnie, bardzo miła obsługa, wszytstko zgodne z opisem... Klaudia i Łukasz Warto tu się zatrzymać (1) Warto tu się zatrzymać Ela Bardzo duży plus (1) Przepiękne tereny, ośrodek bardzo zadbany, nowoczesny sprzęt pływający,... wczasowicz BARDZO,BARDZO POLECAM (1) BARDZO POLECAM,JEDNO Z PIĘKNIEJSZYCH MIEJSC W POLSCE ,WARTO POZNAĆ GOSPODARZY... ROMEK KOPROWSKI Wesele marzen :) (1) mieliśmy z męzem jako pierwsi wesele w tej restauracji/ hotelu. Bardzo sie... Kasia&Adam 17zł doba (1) Myślałem że za 17zł za dobę bede spał w barłogu ale jestem mile zaskoczony tv... Tomasz Polecam Willę Promyk! (1) Serdecznie polecam Willę Promyk. Bardzo przyjazna atmosfera, gospodarze dbają... Anna Wyśmienita restauracja! (1) Obiekt został odrestaurowany niedawno i jest nie do poznania! bardzo miłe... Robert Kowalczyk Zdecydowanie nie polecam (1) Wycieczka była organizowana konkretnie pod zawody F1 na Hungaroringu, wobec... Regina Kobylańska Godne uwagi (1) Pokoje i łazienka czyste, na bieżąco sprzątane. Nieco może ciasne... Sławomir Szyszło SUPER - POLECAM (1) Zamowilem kawe mrozona z bita smietana , w innym sopockim hotelu 5-cio... piotr g. Jak najbardziej polecam. (1) Hotel Pałac Wieniawa przypadł mi do gustu właściwie w każdym aspekcie.... N.S. mariahtigress - opinia (1) Szczerze polecam biuro MTtravel. Właściciel, pan Marcin, jest bardzo... mariahtigress 25-28.07.2009 (1) Bardzo miło spędzony urlop w komfortowych warunkach. Do tego w cichej i... Ewa więcej remontów (1) jeżeli ładnie wyremontują kamienice znajdujące się przy tej ulicy to będzie... maniek