mg - opinia (1) co ja dużo będę mówić. wszystko było po prostu świetnie. Od przywitania gości... mg Tunezja (1) Dzięki miłemu Panu w biurze, wszystko dobrane tak, żeby nam pasowało, a co... Marta S. Wesele (2) Pełen profesjonalizm. Jedzonko bardzo dobre i smaczne. Obsługa... Darek Szydłowski
super (3) polecam ten hotel. bardzo czysto, bardzo blisko do morza, miła obsluga, a... Lava hotel - opinia (1) price has no relation to the quality of this hotel, in my opinion The hotel... hotel rafal - opinia (1) warto skorzystac z tej oferty. czysto, spokojnie,piekny widok z okna i... rafal biuro z przemiłą profesjonalną obsługą - polecam! (1) W lipcu rodzinnie lecieliśmy do egiptu korzystając z obsługi biura Czerwiński... ania MONIKA I PAWEŁ KOPEĆ (1) Graco polecamy wszystkim,którzy poszukują odpowiedniego miejsca na przyjęcie... Monika i Paweł Kopeć Cudo hotelik (1) Hotel I klasa. Ceny przystepne. Kuchnia wspaniała. Super osbługa. Domowy... Charlioso organizacja przyjęcia weselnego (1) Tym , którzy zastanawiają się gdzie zorganizować wesele swoich dzieci... R i K Nowak rewelacja - zapoznaj się z moją opinią (1) Szanowni Państwo Chciałabym niezmiernie państwu podziękować za wspaniałą... AGNIESZKA Współpraca z biurem (1) Pragnę wyrazić swoje zadowolenie ze współpracy z Biurem Czerwiński Travel!... Edyta Wojciech ok (1) super położenie praktycznie na plaży i blisko tramwaj którym mogliśmy... Maja Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Ania Turcja (1) Hotel dobrayny rewelacyjnie, bardzo miła obsługa, wszytstko zgodne z opisem... Klaudia i Łukasz Warto tu się zatrzymać (1) Warto tu się zatrzymać Ela Bardzo duży plus (1) Przepiękne tereny, ośrodek bardzo zadbany, nowoczesny sprzęt pływający,... wczasowicz BARDZO,BARDZO POLECAM (1) BARDZO POLECAM,JEDNO Z PIĘKNIEJSZYCH MIEJSC W POLSCE ,WARTO POZNAĆ GOSPODARZY... ROMEK KOPROWSKI Wesele marzen :) (1) mieliśmy z męzem jako pierwsi wesele w tej restauracji/ hotelu. Bardzo sie... Kasia&Adam 17zł doba (1) Myślałem że za 17zł za dobę bede spał w barłogu ale jestem mile zaskoczony tv... Tomasz