pobyt weekendowy (1) Witam wszystkich. Drodzy Państwo mam przyjemność podzielenia się opinią z... Leszek Tanio i Zankomicie POLCEAM WSZYSTKIM !! (1) Warunki: Dobre Cena: Bardzo Dobra Lokalizacja Super blisko do Starego... Jarosław PRAWIE okey (2) Uczestniczyłam w obozie do Francji organizowanym przez Czerwiński Travel.... obiektywna
Dorota Olszak - opinia (1) Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu w Gdyni (apartament nr 4) - bardzo go... Dorota Olszak wszystko ok (1) wszystko ok, polecam mirosław Super (1) Super lokalizacja podają bardzo dobra kawe. W marynarskim klimacie.Nie drogie... Gość super (1) HEJTUS - tutaj marzenia stają się rzeczywistością .Kilka wspaniałych dni... Włodzimierz Wesele (1) No to pojawiło się nam na Kaszubach miłe i profesjonalne miejsce. Takiego... Luba Polecam (1) Bardzo mile miejsce, sympatyczna atmosfera. Polecam. adam Tragedia (1) Rezerwacja telefoniczna przebiegła w miłym klimacie, obsługa uprzejma itd.... fire piękne miejsce! (1) Polecam Orzechowkę gorąco - wysoki standard pokoi, przemili właściciele,... Anna Dmochowska Polecam ! (1) Szczeże polecam wszystkim. Idealne położenie blisko centrum ok 2 min... Bartosz Świetnie! (1) Bardzo profesjonalne i dobre podejście do klienta, życzliwi właściciele,... Tomek Managerostwo (1) Uprzjmię informuję, że jeśli przypadkiem przydarzy sie Państwu, ze pewna... Jaom cudowne jedzonko u szefa kuchni Pana Stasia (1) Chciałabym polecić wszystkim osobom zakochanym pokoiki w hoteliku Bayjonn w... Msjka z Gdynii serdecznie polecam (1) Kupilam w tym biurze wycieczke do Egiptu ,Hurghady.Wybor super, profesjonalna... iza Rewelacyjny hotel (1) Dzielę się swoją opinią świeżo po spotkaniu firmowym, którego byłem... Event Manager polecam :) (1) Just Hostel bo ciche i sokojne miejsce położone niedaleko centrum Gdańska.... a. badzo polecam (1) Jesli masz ochote zwiedzic ziemie swieta to wybierz sie tylko z tym biurem.... michal Jedzenie odgrzewane (1) Zamówiłem smażonego Dorsza. Na stół wjechał talerz z rybą, frytkami i... turysta