Mieszane uczucia (1) Panie są bardzo miłe przy prezentacji ofert. Starają się znaleźć... quelle Darek - opinia (1) W restauracji Mitro odbył się nasz obiad po ślubie. Gdy dojechaliśmy na... Darek Hotel rzeczywiście z duszą (1) Ten Hotel polecam wszystkim, którzy cenią sobie jakość i kulturę obsługi. Na... Miro
Polecam (1) Mimo wielu negatywnych opinii o tym hotelu, jakie przeczytałam przed podróżą,... Mała anna - opinia (1) polecam wszystkim którzy chcą odpocząc ja jestem bardzo zadowolona. anna Wakacje na 5 (1) Po raz kolejny BEZ niespodzianek. Wakacje na Rodos- rewelka! Polecam biuro,... Krzysztof Super Lokal (1) Wesele jak najbardziej polecam w hotelu Orle! Obsługa znakomita, jedzenie... Panna Młoda polecam (1) Gorąco polecam ten obiekt, co roku spedzam tu wakcje i polecam kazdemu z... AniaP UDANE WAKACJE (1) W sierpniu skorzystalismy z oferty ADI Travel i wykupilismy wycieczkę do... DAREK Cena w tym przypadku = jakosć (1) Najważniejsze co Grand Hotel może nam za proponować to : prywatność,... Marcin Węgrzyn bardzo udany pobyt (1) bardzo udany pobyt klientka pobyt weekendowy (1) Witam wszystkich. Drodzy Państwo mam przyjemność podzielenia się opinią z... Leszek Tanio i Zankomicie POLCEAM WSZYSTKIM !! (1) Warunki: Dobre Cena: Bardzo Dobra Lokalizacja Super blisko do Starego... Jarosław PRAWIE okey (2) Uczestniczyłam w obozie do Francji organizowanym przez Czerwiński Travel.... obiektywna Dorota Olszak - opinia (1) Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu w Gdyni (apartament nr 4) - bardzo go... Dorota Olszak wszystko ok (1) wszystko ok, polecam mirosław Super (1) Super lokalizacja podają bardzo dobra kawe. W marynarskim klimacie.Nie drogie... Gość super (1) HEJTUS - tutaj marzenia stają się rzeczywistością .Kilka wspaniałych dni... Włodzimierz Wesele (1) No to pojawiło się nam na Kaszubach miłe i profesjonalne miejsce. Takiego... Luba Polecam (1) Bardzo mile miejsce, sympatyczna atmosfera. Polecam. adam