Hotel z klasą (1) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą i bardzo dobrą kuchnią. Wyśmienite... Mari i Jolka Świetny pensjonat (1) iła obsługa, ładne pokoje, parking na posesji, dobre śniadanie (miłe... A. ARA to według mnie najlepszy club w Jastrzębiej Górze! (1) ARA to według mnie najlepszy club w Jastrzębiej Górze! Spędziłam tu sylwestra... Monika z Gdyni (3 osobowa ekipa
rewelacja!!!!!! (1) Wspaniały Sylwester 2009. Diabielski sylwester to najlepsza impreza na... madzix25 Miko - opinia (1) polecam,na weselną, kameralną ( do max. 40.osób) obiado-kolację.Ładnie... Miko polecam firmę Autoway Polska (1) wszystko w najlepszym porządku, auto czyste, podstawione na czas pod hotel na... kastor Polecam (1) Polecam hotel Górski, wybraliśmy się na bufet niedzielny, z czystym sumieniem... dominika Miejsce godne polecenia (1) Miła obsługa, pyszne jedzenie, skorzystałam z rodziną z brunchu... ula ŚMIAŁO POLECAM (1) Byłem w Egipcie, teraz kupuje Rodos na wakacje z tego biura a także wykupiłem... Grzegorz 6 za dodatkowe atrakcje... (1) w postaci pleśni i grzyba na ścianach oraz woń wydobywającą się z umywalki..... K.K polecam (1) Z pośrednictwa biura skorzystałam dwukrotnie. Pani z biura potrafiła doradzić... rork aneta - opinia (1) Bardzo miła, serdeczna atmosfera, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone i w... aneta świetny człowiek (1) opowiada z pasją, widać, że to czym się zajmuje sprawia mu przyjemność. Anna opinia-zadowolony gość (1) polecam wszystkim poszukującym niedrogiego i wygodnego noclegu. na pewno tu... zadowolony gość :) SPA SPA Polecam (1) Jedno z lepszych SPA w jakich byłem.Profesjonalna obsługa. Zbyszek fajne miejsce (1) Super okolica, dużo atrakcji, pyszne jedzenie, ładne pokoje, ciepło! polecam Kazia magdalena - opinia (1) polecam to urokliwe miejsce każdemu, to ma ochotę na luksus w dobrym wydaniu.... magdalena Mile zaskocznie! (1) Polecam Hotel i restauracje! Miła obsługa, pyszne jedzenie i miły wystrój! car EGIPT (1) Witam polecam ta biuro ,jako jedyne w trójmieście (odwiedziwszy latem... Anna Pozytywna opinia (1) Nie zdecydowanym którzy pragną urządzić swoją nie zapomnianą uroczystość... Lech Paszliński