Rewelacja!!! (1) Rewelacja!!! Robiliśmy tylko obiad i kolację weselną dla najbliższej rodziny... Mia było super fajnie (1) Byłam z tym biurem w egipcie na swoje urodziny .polecono mi rewelacyjny hotel... Ania super (1) Treść opinii: reweklacja wprwdzie nie wyjechałem tak jak sobie zaplanowałem... Tomasz
Ela Nowakowska - opinia (1) Bardzo dobry przewodnik , profesjonalista w każdym calu , polecam! Ela Nowakowska Noclegownia nie schronisko (4) Opłaciłam pokój dwuosobowy na dwie doby za 244 zł - może nie strasznie drogo... Kaczorek Uwaga! uzależnia! ;) (1) Byłam z Fiestą aż pięć razy (dwa razy w Egipcie, w Turcji, Tunezji i na... Magdalena gorąco polecam :) (1) jestem zachwycona Biurem Fiesta. mily sympatyczny kontakt profesjonalne... Tyna Super organizator wesela (2) Mieliśmy tam wesele 05.09.2009. Wesele w tym ośrodku to niezapomniane... Kasia i Krzysiek super wakacje (1) spędziłam fantastyczne wakacje na cudownym rejsie po karaibach. Biuro... monika Rewelacja ! (1) Ten hotel jest częstym miejscem moich spotkam z przyjaciółmi i mam o min... Apolonia B restauracja trzymająca standard (1) Kiedy kilka razy w roku wybieram restaurację na różnego rodzaju spotkania, i... Krystyna G Lokal super - personel jedzenie, kiepskie (2) Powiem krótko - Lokal naprawde fajny, wystrój, lokalizacja - super. Minusy -... Tomek Naciągane te 4 gwiazdki (3) Velaves to duży, okazały hotel cierpiący na dolegliwości wynikające z... PS Wyśmienite jedzenie (2) Obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie. Polecam!!! Aneta Bardzo mila obsluga profesjonalna jak rowniez zyczliwa (1) Jezeli chodzi o kontak z Panem wlascicielem super mozna sie dogadac w... BUdowlana Czasem lepszy "Zajazd" niż **** Hotel (1) Miałem wątpliwości co do noclegu w "Zajeździe", jednak okazały się one... prezes MŚP Hotel z klasą (2) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą i bardzo dobrą kuchnią. Wyśmienite... Mari i Jolka Super kulig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Za pośrednictwem waszym chcielibyśmy bardzo podziękować Stajni Pod... Danuta Rewelacyjne przyjęcie (1) Miałem okazję uczestniczyć ostatnio w przyjęciu weselnym w Hotelu Faltom i... Andrzej Szablowski Super zabawa (1) Wybraliśmy się na wieczór hiszpański z przyjaciółmi właściwie świętować ich... Anka