Agnieszka - opinia (1) Latem, razem z moim narzeczonym spedziliśmy tu bardzo miłe chwile. Hotel... Agnieszka Pozytywne zaskoczenie! (1) Szukając noclegu w sieci trafiliśmy na dobrze rozreklamowany hostel Siesta.... Olka Nie polecam (1) Pokoje tak malutkie, że idzie się nabawic klaustrofobii. W moim drzwi sie... Mikas
Rafał Olejniczak - opinia (1) Wspaniała przewodniczka, świetny kontakt z młodzieżą, ogromna wiedza i... Rafał Olejniczak Bardzo fajnie (1) Bardzo skromnie lecz sympatycznie. Bardzo dobra kuchnia. Tanio 1951 Dziękuje za miły wieczór (1) Miałam okazje bawić się wczoraj na dniu kobiet w Faltomie. Było rewelacyjnie.... Katarzyna Wspaniała kuchnia, profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność zorganizować szkolenie dla kadry menadżerskiej. Jako... Marcin Kowalski Super! (2) Bardzo sympatyczny hotelik. Pokoje czyste i zadbane, bardzo dobra kuchnia,... Alice Czysto, milo i rodzinnie (1) Jestem zachwycony rodzinna obsluga w Edenie. Mile kierownictwo, profesjonalna... Tadeusz M. Domowa smaczna i swieza kuchnia (1) Przyjemna domowa atmosfera, zawsze smaczne i swieze obiady, rozsadne ceny.... Tadeusz M. Teoria a praktyka wykonywania zabiegów (4) Witam! Chcialam podzielic sie z Panstwem wrazeniami z pierwszego pobytu w Spa... Joanna Przepyszna kuchnia (1) Super miejsce na wszelkie imprezy rodzinne. Przemiła obsługa, kameralna... Anna Gorąco Polecam! Miejsce subtelne i eleganckie! (1) Wspaniała ciepła atmosfera. Miejsce niezwykle eleganckie. Piękny wystrój... Gość Ach , bylo super! (1) Marzylismy o cudnie spędzonych Walentynkach i dzieki Waszemu Hotelowi bylo... lewanda wyjazdy rowerowe- opinie (2) poszukuje opinii na temat wyjazdów rowerowych organizowancyh przez biuro... Adrianna Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce, miła obsługa oraz atmosfera. Latem jest możliwość... Gość Super (1) Polecam, rewelacyjny weekend spędziłam z chłopakiem. Super przygotowane... Ania Nieprawda że dobre dla każdego. (1) Byłem z moimi siostrzeńcami (6-latkiem 8-latkiem i 11-latkiem) i szczerze to... wujek_sam przepiękne i wyjątkowe miejsce dla wymagających (1) extra wspaniale kristof Walentynkowa kolacja (1) Spedzilismy niezapomniany, romantyczny wieczor w restauracji Rozowej, przy... Misia