KMB wycieczki i wczasy tylko z tym BIUREM (1) Wyjechaliśmy z tym biurem do Egiptu .Było naprawdę super hotel AQua BLUE... LUI Jeżeli szukasz, tu właśnie odnajdziesz Boga (1) Cudowne miejsce dla duszy, wyciszenia, modlitwy, kontemplacji...wspaniali... gdańszczanin Fachowa rehailitacja (3) Doskonały zespół rehabilitacyjny, wszyscy bardzo uprzejmi, uczynni a przede... Marian K.
Relaks (1) Spędziłam w Primaverze 5 dni. Zrelaksowałam się, wyluzowałam. Skorzystałam z... Asia brawo dla szefa kuchni (1) brawo dla szefa kuchni witam ,miałem przyjemność skorzystac z imprezy... gosc Pozytywnie (1) Do organizacji naszego wesela podchodziliśmy z dużym stresem. Zawsze jest... Michał Kliniczna (1) Dla mnie świetna lokalizacja pokoi.Musiałam skorzystać z usług szpitala obok... Izabela polecam (1) Ośrodek prowadzony bez zastrzeżeń.Jest bardzo czysto.Na terenie Ośrodka... Marek Szachewicz Polecam (1) Warte uwagi sa akrobacje ,robione na balonach, przez starszych ludzi. Polecam michu biuro ok (1) biuro ok ale miejsce boceheniec.j w andrzej :) (1) Bardzo urocze miejsce! Samo centrum Sopotu, wszędzie blisko. Mila... Monika Polecam wczasy zdrowotne w Zawiatach (1) Miałam problem z nadciśnieniem i otyłością. Podczas tygodniowego pobytu... Róża super impreza walentynkowo-sledzikowa (1) Witam, poszlam celowo na ta impreze do dworku barwik bo chcialam na wlasne... dziba Niezapłacony pobyt (3) Omijajcie Państwo to biuro podróży z daleka! Biuro pobiera opłatę od... Sanatorium Malwa Oszczędźcie sobie rozczarowań, nie jedźcie... (2) Byliśmy na Walentynki w Velaves. Płaciliśmy o 100 zł więcej za lepszy pokój.... Marek Monika - opinia (2) jestem parafianką Katedry byłam tu ochrzczona , miałam tu pierwsza komunię... Monika Polecam!! (1) Jesteśmy już stałymi gośćmi w Just Hostelu :) Za każdym razem wyjeżdzamy w... Stali goście :D Super nocleg za małe pieniądze! (3) Witam! Byłem ostatnio służbowo w Gdańsku i nocowałem 2 doby w nowym hostelu... Janusz K. Oprawa Mszy (1) Nie będę się rozpisywać ponieważ żadne słowa nie są w stanie przedstawić... Michał Rewelacyjny klimat w Pubie Charlie (1) Byłem ostatnio w Haffnerze na degustacji wina, która co prawda szybko nam się... Ł.Ch.