POLECAM! (1) Bardzo polecam Willę Promyk. Bardzo przyjemni gospodarze, smaczne i obfite... Sylwia wrażenia (1) szkoda ze winda jeżdzi tylko do 4-go piętra-jest sześć SZKODA ZE CHCĄC... KLAUS Małgorzata i Bogdan Gren - opinia (1) W ośrodku wraz z mężem spędziliśmy wspaniały tydzień:))) Dziękujemy bardzo za... Małgorzata i Bogdan Gren
POLECAM!!! (1) Weszliśmy z mężem tak przyokazji, po drodze na zakupy. Planowaliśmy kupić... Katarzyna Musiał zadowolony (1) odwiedzałem całkiem niedawno Gdańsk, i zahaczyłem się w just hostelu, ceny... filip RÓWNIEŻ P O L E C A M !! (1) Również dołączam do grona zadowolonych kuracjuszy. Ośrodek położony wśród... Andrzej Ś. Polecam!!! (1) Apartamenty Amber Apartments zadziwiły mnie pod każdym względem, a przede... Elwira katastrofa (1) Panie w biurze owszem są miłe, ale tylko wtedy gdy chcesz kupić wycieczkę... xxx ciekawa oferta, dobra obsługa (1) wycieczkę kupowałam w sierpniu, pani mi szybko doradziła fajną ofertę, jestem... magda fajna sala (1) Byłem tam gościem weselnym więc organizacji i cen nie porównam, ale sala... gość polecam (1) Często odwiedzam ten lokal z rodzinką. Jedzenie przepyszne, zwłaszcza pierogi... GW Pozdrowienia (1) Bardzo fajna lokalizacja, hotel tuż przy plaży, miły personel, czysto w... Ada katastrofa (1) Panie w biurze owszem są miłe, ale tylko wtedy gdy chcesz kupić wycieczkę... urlopowiczka Gorąco polecam (1) Byłam w Sopocie wraz z 6 koleżankami. Dlatego możliwość połączenia... Madzia tani, rodzinny wypoczynek (1) po przeczytaniu poprzedniej opinii jechaliśmy do bursy z pewnymi obawami,... Gośka mg - opinia (1) co ja dużo będę mówić. wszystko było po prostu świetnie. Od przywitania gości... mg Tunezja (1) Dzięki miłemu Panu w biurze, wszystko dobrane tak, żeby nam pasowało, a co... Marta S. Wesele (2) Pełen profesjonalizm. Jedzonko bardzo dobre i smaczne. Obsługa... Darek Szydłowski super (3) polecam ten hotel. bardzo czysto, bardzo blisko do morza, miła obsluga, a... Lava hotel - opinia (1) price has no relation to the quality of this hotel, in my opinion The hotel... hotel