bardzo pyszne jedzenie, miła obsługa (1) Polecam wszystkim. My zorganizowaliśmy tam chrzciny synka. Jedzenie było... Katarzyna Polecam!!! (1) Cudowny kościół, cudowni dominikanie. parafianka z wyboru BYŁO SUPER (1) Miałam tylko 3 dni, na krótki wypoczynek i szansę na wypad do Gdańska,... iza
było super... (1) Obsługa perfekcyjna.. Miłe,pomocne Panie pokojowe.. Sympatyczni... Gość :) (1) Byłam w katedrze tylko raz , a już ją kocham ;D Martynka konieczna zmiana organizacji pracy!!! (1) Niestety zła organizacja pracy kuchni i obsługi kelnerskiej spowodowała... Karolina opinion (1) Nie polecam tego miejsca przede wszystkim ze względu na niemiłą obsługę.... myszka16 Bardzo Polecam !!! (1) BARDZO GORĄCE UDANE TANIE WSPANIAŁE WAKACJE !!! Wiktor i Paulina z Gdańska obsługa nie staje na wysokości zadania - grunt to myśleć!!!!! o kliencie!!!!!| (1) Do restauracji trafiliśmy w dniu, kiedy w Gdyni było rzeczywiście tłoczno... Beata z rodziną Darth Simba - opinia (1) Przyznam, że trafić tu trudno... :) Ale ogólnie jest całkiem przyjemnie,... Darth Simba Darth Simba - opinia (1) Polecam. Ładnie, czysto i schludnie. Pokoje i łazienki jak dla mnie bardzo... Darth Simba Polecam (1) Restauracja w Hotelu przy trasie na Warszawe. Raz na jakis czas przyjezdzamy... SM wojtek - opinia (1) - nie przyjemni gospodarze - złe wykończenie i zły stan pokoi - droga... wojtek Miła niespodzianka (1) Słyszałam różne opinie na temat w/w hotelu ...... I jestem bardzo oczarowana... Goście Fatalna obsluga (1) Warunki w hotelu dobre i az szkoda wystawiac negatywna opinie na temat tego... Anna Polecam, wspaniała atmosfera, doskonałe jedzenie , czyste i przytulne pokoiki. (1) Byłem na imprezie w Bazie wypadowej wraz ze znajomymi kolejny raz.Wracam tam... Marcin H krótki wypad (1) Wpadłem tam ze znajomymi na chwilkę zobaczyć co tam w środku. Okazało się, że... Janek Pobyt rewelacja (1) Spędził w tym cudownym miejscu 2 piękne majowe dni, było super. Mieszkałem w... Marek Patrzyk Hotel Wolne Miasto (1) Wspaniałe wnętrza Hotelu, doskonała obsługa Mirek byliśmy, odpoczeliśmy i szczerze polecamy! (1) skorzystaliśmy z oferty Resort&Pleasure w dnich 11-19 czerwiec i bardzo nam... D.M Jackowscy