udany pobyt (1) Nasz pobyt w pensjonacie uważamy za bardzo udany. Mieszkanie jest ogromne i... Karolina Hotel R E W E L A C J A ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Jest to najlepsza resteuracja w jakiej byłem. Obsługa super, jedzenie... murphy brama wyżynna (1) Czy miasto nasze jest tak biedne, że mus na Bramie Wyżynnej umieszczać... Aleksandra Baraniak
Polecam (1) Przyznam szczerze, że z pewnym niepokojem wybierałam się na wyjazd po... Kasia Podziękowania (1) Niedawno organizowałam przyjęcie urodzinowe dla Cioci. Przyznam się szczerze... Basia fajne miejsce (1) fajne miejsce Renata Miło i spokojnie! (1) Piekne urokliwe miejsce na obrzeżach miasta. Standard wysoki, kuchnia... Antonina Super!!!Polecam!!!!..:) (1) Super Hotel i Spa ...profesjonalne i godne polecenia ..Miła atmosfera..:) Monika i Ania SUPER HOTEL (2) Naprawdę świetnie spędziliśmy czas. Od rana same atrakcje, nie można się... Karolina Wesele w "Bałtyku" (1) Byliśmy gośćmi na weselu w "Bałtyku" 30.04.2010. Ogólne wrażenie... Pollus78 Fatalna obsługa (1) Niestety muszę przyznać, że nie jestem zadowolony z obsługi w tym hotelu.... Paweł Handlowiec W-wa - opinia (2) Skorzystałem z pokoi Montecassino de luxe byłem tam przez 3 doby poziom na... Handlowiec W-wa Komunia (1) Jestem zachwycony obsługą i zorganizowaniem Komunii mojego dziecka .Pełen... piotr Gorąco polecamy (1) Witam Byliśmy u Angeliny i Adam pierwszy raz 2 lata temu. Teraz spędziliśmy... Jacek Marita - opinia (1) Pokoje gościnne czyste, zadbane i przytulne, można tam spędzić mile urlop jak... Marita prawdziwa opinia (1) niewiem kto pisze te opinie chyba właściciele budynek stary za oknem stukot... benek UWAGA (2) Uwaga na obsługę.Jak opuszczacie pokój HOTELU VELAVES wielokrotnie sprawdżcie... A Masakra, pijany recepcjonista (1) Witam, chciałbym ostrzec przed Mini hostelem. Zaqkupiłem 3 dni w hotelu... wit Zgodność opisu ze strony. (2) Zamówiłem pokój w tzw. III standardzie dla 4 osób. Dostałem pokój 3+1... Marcin Miśkiewicz tanio i kameralnie (4) fajne miejsce do przenocowania na kilka dni w Gdańsku. Kwatery w zabytkowym... Nefre