Val di Fiemme (1) 06.-15.02.2009 spędziłam fantastyczny czas na stokach Val di Fiemme razem z... Kamila Schwarz Maciej - opinia (1) plusy: -wspaniałe i przytulne wnętrze -bardzo mili gospodarze -bardzo... Maciej Fajnie (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym Hotelu,spędziliśmy z narzeczonym... Hania
Miło ale (1) Osobiście najbardziej smakowały mi dania dla dzieci Moja -sałatka cezar -... Mariusz Bzdura (1) Totalnie nie zgodzę się z tym co napisała osoba poniżej.Również z moim... Domi wszystko super (1) jest tam bardzo super dużo ekranów. PIOTR Wspaniała restauracja z nutką histrorii (1) Wybrałem się z moją dziewczyną na kolacje z okazji pierwszej rocznicy naszego... Kuba Baranowicz fr - opinia (1) Bardzo porzadnie, elegancko, w przystepnej cenie. fr gringooooo (1) świetna organizacja wyjazdu !!!!!!!!! zaj..te imprezy towarzyszące (apre... karol Bardzo miła i sympatyczna. (1) Bardzo miła i sympatyczna Pani. Pełen profesjonalizm. Wszystko przebiegało... Gosia J Bardzo polecamy (1) Nazwa Sheraton zobowiązuje . I nie zawiedlismy się ! Bylismy na... Jeremi super zabawa (1) Bylo milo i sympatycznie. Wlasciciel staral sie wszystkim dogodzic. Z kazdym... Dzabeczka uwaga! nieprzyjemna i niemila organizacja ! (1) -pazerny gość!-liczyć ile podajecie osób,ile dzieci do trzech lat, ile... Mirosław M. Lucky Hostel (1) Polecam ten hostel każdemu z czystym sumieniem. Obsługa naprawdę fajna,... Jadzia Najlepsze na Chełmie! (1) Jak to dobrze, że jest takie biuro na naszym osiedlu. Stara się , dba o... Krystyna Bardzo polecam (1) Witam serdecznie. Miałem przyjemność spędzenia walentynek z moja żoną u Pana... Piotr Nowak Polecam (1) Pokoje warte polecenia. Jedyny brak, który właściciele mogliby uzupełnić to... Roman Bardzo polecam Agmatour (1) Właśnie wróciłem z Egiptu i muszę powiedzieć, że wakacje wypadły wspaniale.... Daniel24 jestesmy bardzo zadowoleni (1) spedzilismy 10dni u Pana Tomka i moze poza pogodą wszystko było super. pokoje... athen Super (1) Polecam informacje turystyczna na lotnisku. Seb