Warto! (1) Wszystko nowe, czyste i oryginalne. Polecam. Marcin Przyjazna atmosfera (1) właściciele to bardzo otwarci ludzie. Miło wspominam spędzony tam czas.... Krzysztof Klasa i komfort (1) W Domu Schumannów zatrzymałam się na dwa dni w podróży służbowej. Jestem pod... Marta
godny polecenia (1) Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Panie pokojowe bardzo opiekuńcze... Anna super (1) świetna atmosfera,miła obsługa tylko pozazdrościć mirek.b Nie mozna zle powiedziec (1) Staff hotelu zawsze przyjazny i usmiechniety, czy to recepcja, czy... Gosc hotelu dyskryminujący (1) Poczułam sie bardzo nie przyjemnie, gdy poprosiłam recepcjonistę (nie... Lidia Miło i komfortowo (1) Wizyta w Gdańsku, delegacja. Jedna noc spędzona w VE. Z czystym sumieniem... Ł.B. Marta - opinia (1) Skorzystałam pierwszy raz z usług biura w październiku i byłam zachwycona!... Marta Piękne miejsce (1) Piekne miejsce niesamowity klimat, niedocenione przez miasto i władze muzeum. TZ Zaciszne miejsce w centrum buzujacego Sopotu (1) jesli chcesz na chwile oddalic sie od zapchanego deptaka sopockiego, od... Alicja S super (1) najlepszy lokal na pomorzu aga Polecam ! (1) zdecydowanie. Panie dwoją się i troją abyznaleść najatrakcyjniejszą ofertę. Piotr Obchody Dnia Niepodległości (1) Super impreza ,w której miałam przyjemność uczestniczyc 11 listopada 2008.... Iza i Łukasz Bardzo miło spędzony czas (1) Po raz pierwszy w tym roku korzystałem z usług OW Sopot Kamienny Potok w... Andrzej OSZUSTWO-Wcześnijszy powrót bez zapowiedzi (1) Witam wszystkich serdecznie! Chcialbym w tym miejscu ostrzec wszytskich... Ula Tragedia... (1) Nie polecamy tego miejsca tym osobom które chcą spokojnie spędzić parę dni... Kasia kameralna restauracja i świetna kuchnia (1) polecam serdecznie restaurację opera. Piekna sceneria i miejsce restauracji... Joanna pierwsza rocznica (1) Zdecydowanie polecam to miejsce.Spędziłem razem z żoną tu weekend(pierwsza... Iwona i Tomek Polecam (1) Dziekuje Wam za mile przyjecie:) Bardzo milo spedzilem czas w Hostelu i... Adam