Twój Salon

Salony kosmetyczne Fryzjerzy

Gdańsk, Ogarna 15/19B

Serdecznie polecam ten salon (1) Jakość wykonanej usługi na bardzo wysokim poziomie, pełen profesjonalizm.... Ania Pani Bogusia kosmetyczka jest wspanniała (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego salonu z powodu Groupona i muszę powiedzieć,... Ewelina Pierwszy raz:) (1) Polecam.Znajoma poleciła mi "Twój salon"ponieważ sama nie mogła przyjść na... polecona
Polecam (1) W salonie panuje miła, przyjazna atmosfera, z pewnością można się w nim... Karolina godny polecenia (2) Jeżeli potrzebujecie fryzury na wieczór, wielkie wyjscie lub wesele jestem... Julia Zdecydowanie TAK:) (1) Odwiedziłam dzisiaj kosmetyczkę drugi raz (w ciągu miesiąca) i zdecydowanie... Karo REWELACJA (1) Profesjonalna obsługa. Panie fryzjerki potrafią doradzić zarówno fryzurę jak... zadowolona klientka Inna? - opinia (1) Nie polecam tego zakładu- panuje tam chaos, bałagan, pośpiech. Panie są... Inna? kosmetyczka -rewelacja (1) jestem stała klientką kosmetyczki, Pani jest b. miła z poczuciem humoru..... kamelcia zadowolona (1) :-) Karolina Bardzo zadowolona (1) Korzystam z usług Pani Dorotki - kosmetyczki, jest to przesympatyczna, ciepła... Magdalena lili merle - opinia (1) Na stanowiskach fryzjerskich dość brudno.Na grzebieniach włosy po poprzednich... lili merle Jestem zadowolona (1) Fryzjerki bardzo miłe, sympatyczna obsługa, bardzo fajną fryzurkę zawdzięczam... As zadowolona (1) Polecam kobietom ceniącym swój czas!!!Obsługa miła i sympatyczna. W tym... Kasia Zadowolony! (1) Mimo ze jestem facetem dbajacym o swoj wyglad kozystam z calej gamy uslug... Karaluch pech? (1) Byłam dziś u fryzjerki. Najwyraźniej miałam pecha nie trafić na chwaloną w... karolina Polecam (1) poraz drugi byłam już u p.ewy i jestem bardzo zadowolona z mojej fryzury.... monika odpoczniesz i wyjdziesz piękna (1) Bardzo lubię to miejsce.Zawsze czuję się obsłużona fachowo i... Jola Zoska - opinia (1) Mnie to miejsce bardzo rozczarowalo. Rolbilam tam tylko manicure, bo nie... Zoska salon (1) Salon pani Bożenki Pajor jest rewelacyjny znajdują sie w nim poprostu... iwonka