Uzyskanie kredytu - Pan Daniel z Tyszkiewicz człowiek złoto- godny polecenia kazdemu (1) Nienaganne maniery, wewnętrzna charyzma oraz taka aura przyzwoitego człowieka... Robert Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Biura. Pan Daniel Banaś jest niezwykle... Aleksandra Daniel Banaś - pomoc przy kredycie (1) Polecam współpracę z panem Banasiem z Tyszkiewicz.pl. Bardzo sprawna pomoc... Maciej Skarbek
Pośrednictwo w wynajeciu mieszkania (1) Dziekuje za pomoc w wynajcie mieszkania i cała oprawe papierkowa a... A.Kaczmarek Polecam Pania Judytę (1) Dzieki Pani Judycie dokanalismy zakupu mieszkania . Zawsze potrafila nam... Wioleta Polecam (1) Polecam agencję Tyszkiewicz. Szczególne podziękowania dla pana Daniela,... Jakub Profesjonalizm przy sprzedaży - Pani Joanna Toporek (1) Pani Joanna Toporek przeprowadziła sprzedaż mojego domu z pełnym... Andrzej Bezstresowo (1) Zakup mieszkania to zwykle wyzwanie dla naszych nerwów . Dzięki Pani Joannie... Marcin Zadowolony klient. (1) Polecam ! Wcześniej mieliśmy do czynienia z kilkoma biurami nieruchomosci ale... Kacper Polecam (1) Polecam serdecznie Panią Sandrę. Dzięki jej zaangażowaniu i kompetencji udało... Agnieszka Bardzo pozytywnie :) (1) Pani Joanna Toporek z biura w Gdyni przede wszystkim bardzo pozytywna osoba,... Arek pani Judyta Żołnowska chyba powinna zmienić pracę (1) Niestety pani bardzo chaotyczna, nieuporządkowana i niekompetentna. Nie... Maria Dziękuję pomoc w transakcji i polecam (1) Miałem przyjemność skorzystać z usług Pana Daniela Banasia pracującego w... Michał Łuński Biuro Tyszkiewicz - Polecam (1) Współpraca z Panem Danielem, naprawdę na wysokim poziomie, profesjonalne... Marcin POLECAM (1) Rekomendujemy Firmę TYSZKIEWICZ NIERUCHOMOŚCI jako solidną, wiarygodną i w... Mieczysław sprzedaz lokalu (1) Przy sprzedazy pomagala mi pani Judyta Zolnowska.Jestem bardzo zadowolony ze... Mariusz Zdecydowanie polecam (1) Składamy serdeczne podziękowania za pomoc w uzyskaniu kredytu panu Danielowi... Zadowoleni klienci Polecam - sprawnie i bezproblemowo! (1) Polecam agencję Tyszkiewicz - Nieruchomości. Dzięki pomocy agentki Pani Romy... Dagmara Polecamy, profesjonalnie z dbałością o klienta. (1) Dzięki dużemu zaangażowaniu Agencji Nieruchomości Tyszkiewicz udało nam się... Marek Profesjonalizm (1) Współpracowałem z Nieruchomości Tyszkiewicz przy zakupie działki: Plusy: +... Eliasz