Anna G. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, opieka agenta na każdym etapie sprzedażny mieszkania.... Anna G. Serdecznie polecam współpracę z p. Karolem Schalkowskim (1) Zakupiłam właśnie mieszkanie z p. Karolem Schalkowskim, który był bardzo... Joanna Polecam (1) Polecam Pana Karola Schalkowskiego. Bardzo miła osoba i profesjonalista. Ievgenii
Kredyt hipoteczny (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Aleksandrą Witką.Kompletna obsługa... Łukasz Kredyt hipoteczny (1) Wszystkim zainteresowanym wzięciem kredytu hipotecznego polecam Panią... Krzysztof Opinia b. dobra (1) Obsługa i pomoc motoryczna na bardzo wysokim poziomie. Oferty dobre. Prowizje... W.A. Doradztwo ws Kredyu (1) Razem z mężem, bardzo polecamy Panią Aleksandrę Witkę, która pomagała nam... Paulina Lisek Polecam (1) Bardzo kompetentna osoba. Przedstawiła oferty, doradziła. Wyjaśniła niejasne... Joanna Pomoc kredytowa w biurze Tyszkiewicz (1) Dzień dobry, z całego serca wraz z narzeczoną polecamy pomoc pani Aleksandry... Michał Czapiewski Kompetentna obsługa (1) Kompetentna obsługa przez cały proces współpracy,polecam... JustynaD Pośrednictwo w uzyskaniu kredytu (1) Pani Aleksandra pomogła nam w wyborze i przeprowadziła nas przez proces... Piotrek Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam Daniela Banasia przy kredycie! Pan Daniel pomógł nam... Tomasz Polecam współpracę z Panem Danielem! (1) Pan Daniel Banaś jest profesjonalistą w swoim fachu! Cały proces załatwiania... Katarzyna Nie polecam (1) Odnosząc się do prezentacji w wykonaniu pani pośrednik z Gdyni mogę tylko... Anna Zdecydowanie polecam. (1) Bardzo profesjonalna i rzeczowa obsługa, brak jakichkolwiek nieścisłości,... tomasz p. polecam doradztwo Pana Daniela Banasia (1) Polecamy w 100% doradztwo finansowe Pana Daniela Banasia. Jest najlepszy w... Sylwia i Marcin Daniel Banaś- rzetelny, uczciwy doradca kredytowy (1) Pan Daniel z Tyszkiewicz- Nieruchomości to doradca jakiego szukałam. Ma... GosiaT. Kredyt hipoteczny (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Daniela Banaś, bardzo miły kompetentny,... Martyna Pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego - P. Aleksandra Witka (1) Serdecznie polecam wszystkim współpracę z Panią Aleksandrą Witką - dzięki jej... Dawid S. Kredyt Hipoteczny - współpraca z panią Aleksandrą Witka (1) Nieoceniona pomoc, przy załatwianiu wszelkich formalności dotyczących kredytu... Mateusz