Dobre podejscie (1) choc dosc dlugo czekalam na kupca, to udalo sie spiac, choc transakcja prawie... K.Z. Maria - opinia (1) Już mieszkam na swoim ,pięknie dziekuję Pani Ani. buźka :-) Pozdrawiam całe... Maria Chata sprzedana w 7 dni ! (1) Obiecałam Pani Martynie, że się odwdzięczę - bez ściemy, POLECAM po stokroć... Diana
Szybka sprzedaż (1) Moje mieszkanie sprzedane w niecały miesiąc. Jestem usatysfakcjonowany.... Marek - Ujeścisko Polecam! (1) Profesjonalne podejście, życzliwość i chęć współpracy - to moje wrażenie,... Marcin Zadowoleny i niezadowoleny (1) Biuro znalazło mi klienta w ciagu 10 dni, mimo trudnej sytuacji prawnej... Jacek Zawiedziony (2) Zawiodlem sie na obsludze klienta, tyszkiewicz nie odpowiada na emaile a moze... klient nie polecam (1) Nie polecam tego biura nieruchomosci. Myslalam ze mam do czynienia z... zawiedziona Polecam kompleksowo podeszli do sprawy (1) musze z czystym sumieniem pochwalic agencje tyszkiewicza, bo powiedzialam... anka Brak profesjonalizmu u pracownikow agencji tyszkiewicz (2) Zostala nam zaproponowana oferta kupna dzialki z domem.Biuro nieruchomosci... wojsk Polecam (2) Biuro Tyszkiewicz znam od kilku lat - już 5 lat temu gdy wynajmowałem... Marcin Borkowski rewelacja (1) Polecam gorąco! Pomoc Pani Natalii Gleinert w pertraktacjach z klientem... julka Witam! (3) na targach odwiedzilem stoisko Tyszkiewicz i musze powiedziec, ze bylo... Zbyszek bardzo sensowna agencja (1) Wiem, że rzadko kiedy ma sie ochote kogoś za coś pochwalić, ale uważam, że... Jerzy antypośrednik (1) Ilekroć komukolwiek opowiadam o tej transakcji, umiera ze śmiechu i mówi... Ewa polecam! (1) Moja pierwsza przygoda z biurem pośrednictwa i na pewno nie ostatnia !... mieszkanka osowy z ul. Antygony oferta wynajmu mieszkania (1) W dniu 10 listopada 2008 przekazalam agencji klucze do mieszkania,ktore chce... Edyta Barambas BRAK PROFESJONALIZMU (1) To bardzo ciekawe, co Pan poniżej wypisuje - ja mam zupełnie odmienne... M&M polecam (1) Mieszkanie wystawiałem w ogłoszeniach od października 2007r - 50 mkw. I do... Robert