Udana współpraca - polecam (1) Niedawno kupowałem mieszkanie za pośrednictwem biura Tyszkiewicz. Współpraca... Michał Podziękowania (1) Bardzo dziękuje Pani Annie Banaszak za pośrednictwo w sprzedaży mojej... Agnieszka Polecam (1) Na ofertę trafiliśmy standardowo jak każdy szukając mieszkania. Po telefonie... Mateusz
Bardzo zadowolony klient (1) Dzięki Pani Natalii Paszko transakcja sprzedaży mieszkania przebiegła szybko... Sambor Guze Zadowolony klient (1) Zakupiłem mieszkanie będące w ofercie biura. Pośrednictwo pierwsza klasa,... Robert kupno mieszkania (1) kupując mieszkanie z pomocą pani natali z biura Tyszkiewicz okazało się ze... patryk dziękuje i gorąco polecam (1) Podziękowanie dla pani Natalii Paszko za sprawne i profesjonalne podejście do... krzysztof m Zadowoleni klienci (1) p. Daniel- Pełen profesjonalizm, uprzejmy, pomocny, rzeczowy- bardzo miła... Justyna Daniel Banaś Doradca Finansowy Tyszkiewicz Nieruchomości (1) Korzystałam z usług Pana Daniela przy załatwianiu kredytu hipotecznego.... Magda Nie polecam tego biura! Najgorsze w Trójmieście... (1) Pazerność szefostwa nie zna granic, kasa, kasa... i nic więcej! Pośrednicy... staszek Podziękowanie dla Pana Daniela Banaś (1) Serdecznie polecam firmę TYSZKIEWICZ NIERUCHOMOŚCI a w szczególności Pana... Katarzyna i Artur opinia (1) Bardzo rzetelna agencja, agent zajął się wszystkimi skomplikowanymi... Anita Zelewska Własne mieszkanie (1) Gdyby nie Tyszkiewicz Nieruchomości nie mógłbym teraz cieszyć sie własnym... Łukasz Rogulski Tyszkiewicz Nieruchomości (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z agencją Tyszkiewicz.W szczególności... Dominika Polecam (1) Pani z Tyszkiewicza w ciągu 2 tygodni sprzedała naszą nieruchomość, gdzie... Krystyna Kredyt hiporeczny (1) Przed podjęciem decyzji kredytowej spotkałem się z kilkoma doradcami i... Radek Polecam Panią Natalię - Agentka biura Tyszkiewicz (1) Zdecydowanie Polecam. Szymon Tyszkiewicz - polecam (1) Pomoc Pani Natalii przy sprzedaży mieszkania jest trudna do przecenienia.... Magda i Marek Świetna współpraca i bardzo szybka transakcja (1) wspolprace z biurem tyszkiewicz nieruchomosci oceniam na piatke. szczegolnie... tomasz Dziekuje! (1) Chcialabym podziekowac p.Natalii P. za znalezienie nam fajnego mieszkania,... Kupujaca A.