Marek Kurowski - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Marek Kurowski Maciej - ocena (2) Bardzo polecamy biuro nieruchomości Tyszkiewicz. W szczególności Panią Ulę... Maciej Kinga - ocena (2) Od pierwszego do ostatniego kontaktu z agentka p.Urszula pełen profesjonalizm... Kinga
Magda - ocena (2) Najlepszy pośrednik -p. Andrzej Leonowicz. Sprawnie, w miłej atmosferze,... Magda Katarzyna - ocena (2) Skorzystałam z pomocy Pani Małgorzaty Rogowicz z biura nieruchomości... Katarzyna Piotr - ocena (2) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa sprzedaży i zakupu nieruchomości.... Piotr Katarzyna - ocena (2) Właśnie sprzedałam mieszkanie, dziękuję za pomoc :-) Cały proces sprzedażowy... Katarzyna Weronika - ocena (2) W zakupie działki pomagała nam Pani Malgorzata Rogowicz, którą serdecznie... Weronika Andrzej Hryniewicz - ocena (2) Z pełną odpowiedzialnością polecam współpracę z Panem Michałem Nitkowskim,... Andrzej Hryniewicz MZ - ocena (2) Pan Andrzej Leonowicz to wzór dla innych osób działających w tej profesji.... MZ Magdalena - ocena (2) Ogromne dzięki za zaangażowanie obu pań: Doroty Nowakowskiej I Joanny toporek... Magdalena Michał - ocena (2) Pan Andrzej Leonowicz zajmował się sprzedażą mieszkania w centrum Gdańska.... Michał Aniela - ocena (2) Pan Andrzej Leonowicz i Liliana Szymańska - szczerze polecam. Transakcja... Aniela Lech Ch. - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Dominiką Trendel przedstawicielką... Lech Ch. Elżbieta i Marek - ocena (2) Dziękuję bardzo Pani agent Mariannie Boczko, która reprezentowała Biuro... Elżbieta i Marek Dorota - opinia (2) Gorąco polecam Pana Piotra Żylińskiego z agencji Tyszkiewicz. Pan Piotr zajął... Dorota Adam - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Marcina Malottki za profesjonalizm, zaangażowanie i... Adam Asia - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Piotra Żylińskiego. Wszystko jak najbardziej na plus,... Asia Grażyna - opinia (2) Bardzo polecam Agencje nieruchomości Tyszkiewicz, a w szczególności Pana... Grażyna Katarzyna M. - opinia (2) Serdecznie polecam Panią Mariannę:) Profesjonalizm, komunikacja i wiedza w... Katarzyna M.