UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Mateusz - ocena (1) Jak zawsze szybko i sprawnie. Obsługiwała mnie Pani Joanna Mateusz Anna - ocena (1) Korzystam od kilku lat z usług Ubezpieczalni w Galerii Morena. Zawsze szybka... Anna Michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Korzystam z zadowoleniem od wielu lat do wszelkiego... Michał
Kasia - ocena (1) Współpraca z Panią Żanetą w 100% spełniła moje oczekiwania. Otrzymałam... Kasia Paweł - ocena (1) Ubezpieczenie w pełni online, wysoka wiedza ze strony Pani Karoliny - na... Paweł Kasper - ocena (1) To już trzeci rok współpracy i kolejny rok profesjonalizmu i najlepszej... Kasper Piotr - ocena (1) Ubezpieczenie samochodu OC zawarte z Panią Karoliną polecam Piotr Marcin - ocena (1) Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group Marcin A.Laskowska - ocena (1) Profesjonalne doradztwo w kwestii ubezpieczeń A.Laskowska Damian - ocena (1) Szybka,miła,obsługa,polecam! Damian Paulina W. - ocena (1) Pyszna kawa w Garnizonie. Profesjonalne doradztwo ze strony Pana Huberta.... Paulina W. Agnieszka - ocena (1) Od lat korzystam z usług Ubezpieczalni i nigdy się nie zawiodłam. Zespół... Agnieszka Adrian - ocena (1) miła i profesjonalna obsługa, polecam Adrian Joanna Strzelecka - ocena (1) Bardzo sympatyczna i miła obsługa. Polecam Panią Joasie Joanna Strzelecka Agnieszka Anna - ocena (1) Profesjonalnie,sprawnie i z uśmiechem.Jestem stała klientką. Agnieszka Anna Łukasz - ocena (1) Ubezpieczenie zawieralem z Pania Karolina - przebieglo sprawnie i w pelni online Łukasz Aga - ocena (1) Bardzo polecam ubezpieczenia za pośrednictwem Pani Karoliny, wszystkie... Aga Grzegorz - ocena (1) Ubezpieczenie mieszkania załatwiałem z Panią Joanna. Przemiła i profesjonalna... Grzegorz danuta.salata@wp.pl - ocena (1) Pani Joanna bardzo pomocna, wszystko dokładnie wytłumaczyła. Niesamowici... danuta.salata@wp.pl Mar - ocena (1) Pani Karolina - serdecznie polecam Mar