UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Michal - ocena (1) Zdalnie, szybko, bez wychodzenia z domu i to mi się podoba. Ubezpieczenie... Michal Zbigniew - ocena (1) Bardzo miła obsługa i szybka.Pani Agnieszka super. Zbigniew Piotrek - ocena (1) Pani Karolina super!!!! Piotrek
Adam - ocena (1) Bardzo miła i szybka obsłóga. Pani bardzo pomocna, wszystko wyjasniłą i w... Adam Arek F. - ocena (1) Wszystko przebiegło doskonale i bardzo sprawnie Arek F. Janusz - ocena (1) Potrzebowałem ubezpieczenia mieszkania z cesją na bank. Pani Joanna z punktu... Janusz Iwona - ocena (1) Jak zwykle niezawodna obsługa przez Panią Agnieszkę. Polecam z całego serca. Iwona KŻ - ocena (1) Polecam p. Żanetę! Jak zawsze profesjonalna obsługa Rafal - ocena (1) Sprawnie, szybko, wszystko bez wychodzenia z domu Rafal KS - ocena (1) Jak zawsze sprawnie, szybko, bezproblemowo i najlepsza oferta, skrojona pod... KS Tomasz Boma - ocena (1) Miła, profesjonalna usługa. Tomasz Boma Krzysztof - ocena (1) Polecam Panią Joasię. Sprawna i profesjonalna obsługa. Krzysztof Anita - ocena (1) Miło i profesjonalnie, jak zawsze. Anita Radosław - ocena (1) Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa Pani Agnieszki. Jeszcze raz bardzo... Radosław Ja - ocena (1) Super obsługa itp........... Ja Karina - ocena (1) Pani Żaneta, jest osobą kompetentną i od kilku lat powierzam Jej... Karina Roman - ocena (1) Pani Karolina - szybko, sprawnie, dobra cena. To już 2ga polisa Roman Marta - ocena (1) Jeszcze nigdy zakup ubezpieczenia nie był taki przyjemny. Pani Karolina... Marta Grażyna L. - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Korzystam już od wielu lat. Polecam... Grażyna L. Paweł - ocena (1) Sprawna, szybka i miła obsługa. Paweł