UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Wiesław - ocena (1) Sprawna i rzeczowa oferta zaproponowana w wielu wariantach ubezpieczenia od... Wiesław Monika - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Karolina, bardzo sprawnie załatwiliśmy... Monika J.C - ocena (1) Z usług Ubezpieczeń korzystam już wiele lat i nigdy się nie zawiodłem. Pani... J.C
Michał - ocena (1) Profesjonalna obsługa i szybki kontakt zwrotny. Michał Romuald - ocena (1) super profesjonalna obsługa !!! polecam Romuald Wojtek - ocena (1) Fachowa i profesjonalna obsługa Pani Żanety, przedstawiony szeroki wachlarz... Wojtek Tomasz - ocena (1) Gorąco polecam. Korzystam z oferty ubezpieczeń od paru lat. Za każdym razem... Tomasz Andrzej Krzemiński - ocena (1) Miła obsługa, dobra oferta. Polecam Andrzej Krzemiński Łucja - ocena (1) Dziękuję Panu Hubertowi za znalezienie najkorzystniejszego ubezpieczenia... Łucja Magda Ł. - ocena (1) Jestem klientką Ubezpieczalni od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Pan... Magda Ł. Joanna M. - ocena (1) Pani Agnieszka jak zawsze niezawodna, polisa zawarta bez wychodzenia z domu,... Joanna M. Iwona W - ocena (1) Wspaniała współpraca już kolejny rok - obsługa przez Panią Żanetę na... Iwona W Jerzy - ocena (1) bardzo miła i profesjonalna obsług , polecam. Jerzy AgataB - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Nieliwocką! W kryzysowych sytuacjach jest... AgataB Michal S - ocena (1) Polecam, ubezpieczalnia służy mi profesjonalną pomocą od paru lat. W... Michal S Marcin na motocyklu - ocena (1) Miła, szybka i rzetelna obsługa. Polecam. Marcin na motocyklu Gosia - ocena (1) Szybka i rzetelna obsługa. Pani Żaneta bardzo komunikatywna i kąkretna.... Gosia Andrzej - ocena (1) Obsługa bardzo dobra, ALE ... Otrzymałem polisę OC/AC z terminem płatności... Andrzej Danuta Ułanowicz - ocena (1) Gorąco polecam :) Super obsługa. Szybko i profesjonalnie Danuta Ułanowicz szpilka17 - ocena (1) Polecam agentkę Agnieszkę - sprawnie, rzeczowo oraz zdalnie załatwiona polisa... szpilka17