UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Ubezpieczysz dom, samochód, firmę w najlepszych cenach (1) Temat ubezpieczeń domu, firmy, samochodów jest mi obcy. Oni załatwiają to za... Rafał Ubezpieczenie OC (1) Wow, myslalem ze w galerii musi byc drogo i masowo... Polecam Panią Monikę!... Marcin Zawsze miło, rzetelnie i profesjonalnie (1) Od lat i niezmiennie każde ubezpieczenie robimy właśnie tu. Czy to... Sylwia
Polecam!!!!!!!!!!!!!! (1) Przypomną - super!!!!!!!!!!!!!!! Wyjaśnią i pomogą wybrać najlepszą ofertę... dariusz Ryszard - opinia (1) Polecam. Miła obsługa i profesjonalne podejście do zagadnienia. Ryszard Super (1) Jak zawsze wszystko bardzo profesjonalnie, jak zawsze bardzo solidnie, jak... Jowi Zawsze pomogą w nietypowych sytuacjach (1) Ubezpieczam u Nich auta już 4-ty rok i zawsze leasing albo bank robi nam pod... toyota i caracelle Normalnie. (1) Jest ok., tak jak powinno być. Krzysztof Polecam (1) Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa. Ubezpieczam się tam od lat. Polecam -... Zadowolony Klient Pani Monika to "Profeska" i rzetelność (1) Konkretna ,Duża Wiedza, Cena się zgadza....... przypomniane na czas o... NicRaM Polecam (1) Profesjonalna pomoc, miła obsługa, szybkie działanie. Korzystam od lat i... Magda uznanie dla Pana Huberta (1) Korzystam z usług od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Mam pełne... Małgorzata ubezpieczalnia (1) Bardzo miła obsługa, pani potrafiła znaleźć dobre ubezpieczenie. SUPER !!!! Wojtek Rewelacja (1) Szybko, zwinnie i na temat. Polecam. Naprawdę warto (1) Profesjonalna obsługa i szeroki wybór ofert. Zadowolona Naprawdę warto (1) Profesjonalna obsługa i szeroki wybór ofert. Zadowolona Wszystko gra (1) Ubezpieczam u nich pojazdy od dłuższego czasu i zawsze jest jak być powinno Piotr Polecam (1) Bardzo dobre oferty ubezpieczeń i miła obsługa Kasia Polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług ubezpieczalni i mogę śmiało polecić innym Wieloletni klient Dobre oferty i mila obsluga (1) Duza widza merytoryczna, mila obsluga oraz satysfakcjonujaca oferta Gg