UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Dobre oferty i mila obsluga (1) Duza widza merytoryczna, mila obsluga oraz satysfakcjonujaca oferta Gg Polecam!!! (1) Korzystam od lat z usług Ubezpieczalni.Fachowe doradztwo, szeroki zakres... Marcin ubezpieczenie (1) polecam Panie ok , szybko , sprawnie , pozdrawiam dark
Bardzo zadowolona (1) bardzo miłe kompetentne panie Ela Polecam (1) Szczególne podziękowania dla pana Huberta za profesjonalną obsługę,... EH Zdecydowanie polecam! (1) Już 3 rok korzystam z ubezpieczenia wykupionego w Ubezpieczalni. Zawsze... Roman Polecam Huberta Siemianowskiego (1) Bardzo pomocne miejsce i ludzie. Szybko, kompleksowo i na czas. Korzystam i... Adam Kompetentna i miła obsługa (1) Wszystko szybko, sprawnie i duży wybór ofert. Pracownicy kompetentni i pomocni. Paulina Polecam (1) Najlepsze oferty w jednym miejscu. Korzystam od lat, nigdy się nie zawiodłem. DO OC+AC (1) Dogodna lokalizacja Przystępna cena Sprawna obsługa I bardzo sympatyczna WK Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony! Mila Obsluga i wszystko bez problemow zalatwione Richard Auer Polecam (1) Rzetelna obsluga i dobra oferta Przemek dogodne miejsce (1) ubezpieczam tam mieszkanie i samochód - bardzo dobra obsługa i doradztwo,... Karolina mega profesjonalnie i szybko (1) mega profesjonalnie i szybko - polecam tomaszz polecam (1) szybko, sprawnie i konkretnie Wioletta moja ubezpieczalnia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pani Monika, która mnie obsługiwała jest... Danuta Górka Polecam (1) Miła i kompetentna obsługa. Xan Super (1) Serdecznie polecam, bardzo miła obsługa i przystępne ceny Weronika Polecam! (1) Zawsze miło, sprawnie i rzeczowo. Weronika Klient (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko, konkretnie. Pani sprawdziła w... Wioletta Godawa