UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Polecam (1) Szukając na rynku oferty trafiłem na Panią Sylwię. Jestem bardzo zadowolony,... Piotr H - opinia (1) Polecam gorąco Huberta. Fajne ciacho i w dodatku profesjonalny. H Opinia (1) Szczerze polecam, Pana Huberta- fachowo doradził i przygotował atrakcyjną... Krzysztof
Polecam (1) Polecam tą firmę. Ofertę, którą przedstawiła mi Pani Sylwia nie był nikt w... Monika warto (1) Polecam Pana Huberta, bardzo konkretny facet, przyjmuje w Galerii Bałtyckiej. Elżbieta POLECAM (1) Kończyło mi się ubezpieczenie samochodu i z racji braku czasu nie mogłam... Katarzyna.M. zadowolony (1) Bardzo polecam ubezpieczalnie na morenie. Dzieki P.Monice zaoszczedzilem 150... Ryszard W. Pełen profesjonalizm!!!!!! (1) Bardzo polecam i zachęcam do skorzystania z proponowanych usług ubezpieczalni... Agnieszka POLECAM (1) POLECAM W 100 % MILENA Serdecznie polecam (1) Pani Sylwia z Galerii Bałtyckiej, szybko, rzeczowo i konkretnie podchodzi do... Mariusz Pani Monika (1) Polecam, rzetelna i miła obsługa, Pani Monika zawsze doradzi i pomoże w razie... Anna polecam (1) ubezpieczenia w tej firmie za profesjonalizm i rzetelność Pracowników w tej... zofia najlepsze ubezpieczenia (1) Najlepsza obsługa w mieście. Polecam panią Monikę H tomek ..:::POLECAM:::.. (2) Witam , ubezpieczałem auto u Pani Sylwii w CH Morena. Szybko ,sprawnie w... Artur Profesjonalnie (2) Profesjonalna obsługa i doradztwo przy zakupie umowy ubezpieczenia. Pani... Łukasz 100 % pewniak w Trójmieście (2) Kolejne ubezpieczenie w tej firmie. Wszystko szybko i sprawnie. Przychodzisz... Kamil Łukasz Firma godna polecienia. (2) Bogata oferta. Profesjonalna szybka obsługa. Bardzo ogarniająca Pani Monika... Adam W. polecam!!! szybko,tanio, mila obsluga. (1) Ubezpieczalem niedawno auto w firmie Ubezpieczalnia u Pani Ani( o ile dobrze... janek polecam (1) Szczerze polecam tą ubezpieczalnię. Szeroki wachlarz ubezpieczeń, bardzo miła... Jakub Firma godna zaufania - Polecam. (1) Ubezpieczałem już kolejny raz samochód w tej firmie. Za każdym razem mogę się... Michał