UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Profesjonalnie (2) Profesjonalna obsługa i doradztwo przy zakupie umowy ubezpieczenia. Pani... Łukasz 100 % pewniak w Trójmieście (2) Kolejne ubezpieczenie w tej firmie. Wszystko szybko i sprawnie. Przychodzisz... Kamil Łukasz Firma godna polecienia. (2) Bogata oferta. Profesjonalna szybka obsługa. Bardzo ogarniająca Pani Monika... Adam W.
polecam!!! szybko,tanio, mila obsluga. (1) Ubezpieczalem niedawno auto w firmie Ubezpieczalnia u Pani Ani( o ile dobrze... janek polecam (1) Szczerze polecam tą ubezpieczalnię. Szeroki wachlarz ubezpieczeń, bardzo miła... Jakub Firma godna zaufania - Polecam. (1) Ubezpieczałem już kolejny raz samochód w tej firmie. Za każdym razem mogę się... Michał Przyjemnie i szybko (1) Miła i rzetelna obsługa. Polecam serdecznie. Dominka Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi naszej firmy. Nigdy nie musimy się... BigBoysToys.pl Ubezpiecznie (1) Polecam każdemu, kto potrzebuje szybkiej i fachowej pomocy w ubezpieczeniu;... monikap75 Polecam (1) Ja akurat trafiłem ostatnio na punkt w realu na przymorzu, jestem bardzo... Bogumil Godne polecenia (1) ja również tylko w tej firmie ubezpieczam samochód i mieszkanie. Bardzo miła... Piotr Rewelacja !! (1) Od 5 lat regularnie korzystam z usług tej firmy, zawsze szybko, sprawnie,... MrJogilla solidna i kompetentna firma (1) Od paru lat załatwiam ubezpieczenia wyłącznie w tej firmie. Nie tylko... PP Profesjonaliści w 100 % (1) korzystam z usług firmy UBEZPIECZALNIA24.pl bardzo często. Muszę przyznać, iż... Szydłowski Paweł jak najbardziej polecam!!! (1) Bardzo szybko i sprawnie dobrano dla mnie ubezpieczenie które spełniało moje... Łukasz :-) (1) Bardzo miła, sprawna i profesjonalna obsługa. W 30 min sprawdziliśmy... Maciej skorzystałam polecam:) (1) Jestem zadowolona z usług. Sprawnie znaleziono ubezpieczenie AC w bardzo... Aga