UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

podziękowania (1) Bardzo dziękuję Pani Joannie, która w profesjonalny i z wysoką kulturą... Katarzyna Grzesiek - opinia (1) We wrześniu br korzystałem z oferty przedstawionej przez Panią Monikę w CH... Grzesiek Damian - opinia (4) Pełen profesjonalizm krótko i na temat. Szczególnie polecam Panią Monikę... Damian
polecam (1) W maju br miałam do ubezpieczenia auto, trafilam na Pana Huberta. Sprawa... Magda profesjonalna obsługa (1) poszukiwałam atrakcyjną ofertę na życie, Pani Sylwia z pośród mnogiej liczby... Wiola Polecam ! (5) Bardzo profesjonalna obsługa. Szczególnie kompetentny był P. Hubert. Naprawdę... Mateusz Polecam wszystkim (2) Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuję Pani Monice,... Ania Polecam (1) Szukając na rynku oferty trafiłem na Panią Sylwię. Jestem bardzo zadowolony,... Piotr H - opinia (1) Polecam gorąco Huberta. Fajne ciacho i w dodatku profesjonalny. H Opinia (1) Szczerze polecam, Pana Huberta- fachowo doradził i przygotował atrakcyjną... Krzysztof Polecam (1) Polecam tą firmę. Ofertę, którą przedstawiła mi Pani Sylwia nie był nikt w... Monika warto (1) Polecam Pana Huberta, bardzo konkretny facet, przyjmuje w Galerii Bałtyckiej. Elżbieta POLECAM (1) Kończyło mi się ubezpieczenie samochodu i z racji braku czasu nie mogłam... Katarzyna.M. zadowolony (1) Bardzo polecam ubezpieczalnie na morenie. Dzieki P.Monice zaoszczedzilem 150... Ryszard W. Pełen profesjonalizm!!!!!! (1) Bardzo polecam i zachęcam do skorzystania z proponowanych usług ubezpieczalni... Agnieszka POLECAM (1) POLECAM W 100 % MILENA Serdecznie polecam (1) Pani Sylwia z Galerii Bałtyckiej, szybko, rzeczowo i konkretnie podchodzi do... Mariusz Pani Monika (1) Polecam, rzetelna i miła obsługa, Pani Monika zawsze doradzi i pomoże w razie... Anna polecam (1) ubezpieczenia w tej firmie za profesjonalizm i rzetelność Pracowników w tej... zofia najlepsze ubezpieczenia (1) Najlepsza obsługa w mieście. Polecam panią Monikę H tomek