opinia o wycieczce Piastowskim Szlakiem (1) Jestem zachwycona jakością świadczonych przez BIURO usług. Profesjonalizm... Aneta Staszewska REFERENCJE (1) Biuro Turystyczne „UNITUR” mający swoją siedzibę w 80-401... Publiczne Gimnazjum w Pszczółkac polecam ! (1) Z usług biura korzystałam drugi raz. Wycieczka była bardzo dobrze... Zespół Szkół Łączności
Niezapomniana wycieczka do Warszawy !!! (1) W dniach od 28-29 maja 2015 roku, miałam przyjemność uczestniczyć, wraz z... Hania Wspaniala wycieczka- gimnzajum nr 1 w Gdyni (1) Wycieczka Kotlina Kłodzka-Praga bardzo udana. Pełen profesjonalizm obsługi... Krystyna Polecam Unitur! (1) Polecam usługi biura turystycznego Unitur z Gdańska. Ogromną zaletą jest... Michalina Wycieczka szkolna z Biurem UNITUR (1) Miła i fachowa obsługa. Doskonała organizacja wycieczki. Wspaniała... Beata Wycieczka do Torunia (1) Wycieczka świetnie zorganizowana, profesjonalna obsługa. Program wycieczki... Małgorzata wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wspaniała wycieczka, gdyż program był bardzo bogaty i dokładnie zaplanowany.... Iwona Kuśnierczak Wycieczka SPACER PO DNIE OCEANU (1) Świetnie zorganizowana wycieczka dla maluchów z klasy pierwszej. Pani Kinga-... Ilona Wycieczka szkolna z Uniturem (1) Pojechaliśmy na dwudniową wycieczkę z Uniturem i jesteśmy bardzo zadowoleni.... nauczycielka Wycieczka Wrocław - Duszniki Zdrój - Skalne Miasto w Adrśpach - Kotlina Kłodzka - Praga (1) Wycieczka zorganizowana przez biuro podróży Unitur przygotowana... Iwona Kos wycieczka integracyjna (1) Polecam wszystkim skorzystanie z usług biura podróży UNITUR. Zorganizowałam... Karolina Wyjazd z biurem UNITUR (1) Byłam organizatorem (z ramienia firmy) wyjazdu dla Klientów. Cały wyjazd był... Iwona Szlak Piastowski (1) Polecam wycieczkę, bardzo profesjonalna obsługa ze strony biura, dziękuję za... Małgorzata wycieczka z Unitur (1) Polecam organizowanie wycieczek z firmą Unitur.Są dobrze zorganizowane,... Iwona Galusza-Urbanowicz Opinia o wycieczce (1) Jak za każdym razem wycieczka była zorganizowana zgodaie z zamówieniem.... Beata Szymańska Wycieczka Szczecin - Berlin - Wyspa Wolin (1) Biuro Unitur zorganizowało nam wspaniałą wycieczkę. Program był bogaty,... Zespół Szkół Ogólnokształcących Wycieczka szkolna do Paryża (2) Wycieczka przygotowana była profesjonalnie, obsługa pilotki bez zarzutu,... Opiekun grupy Polecam serdecznie (1) Korzystałam z usług biura Unitur kilka razy wyjeżdżając na wycieczki szkolne... Anna B.