Opinia o wycieczce (1) Jak za każdym razem wycieczka była zorganizowana zgodaie z zamówieniem.... Beata Szymańska Wycieczka Szczecin - Berlin - Wyspa Wolin (1) Biuro Unitur zorganizowało nam wspaniałą wycieczkę. Program był bogaty,... Zespół Szkół Ogólnokształcących Wycieczka szkolna do Paryża (2) Wycieczka przygotowana była profesjonalnie, obsługa pilotki bez zarzutu,... Opiekun grupy
Polecam serdecznie (1) Korzystałam z usług biura Unitur kilka razy wyjeżdżając na wycieczki szkolne... Anna B. Wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wycieczka zorganizowana przez Biuro Turystyki UNITUR została przygotowana... Małgorzata Gregorkiewicz Wycieczka Półwysep Helski i Pobrzeże Kaszubskie (1) Wycieczka bardzo dobrze zorganizowana , świetny kontakt z biurem , pensjonat... Ania Kraków - ZSP nr 1 Wejherowie (1) Wycieczka do Krakowa udała się super ( jak kilka innych również). Pan Tomasz... Ewa Brzoskowska Magda - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowana wycieczka, miła obsługa, dobry hotel. Jedyny... Magda Biskupin (1) Ogólnie wycieczka była udana, aczkolwiek mam pewne zastrzeżenia: - w... Beata Zielona Szkoła (1) Byłam z Uniturem Na Zielonej Szkole we Wdzydzach Kiszewskich. Świetny kontakt... Małgosia Michał Zambrzycki - opinia (1) Pracownicy ZSO nr 2 w Kartuzach skorzystali z wycieczki na Dolny Śląsk w... Michał Zambrzycki SOSW NR 2 - opinia (1) Uczestnicy wycieczki do Wilna – pracownicy Specjalnego Ośrodka Szkolno... SOSW NR 2 Wycieczka do Berlina (1) Wycieczka odbyła się w dniach 12-13.10.2013 r. i została przeprowadzona w... Publiczne Gimnazjum w Pszczólkac Wycieczka do Pragi (1) Gorąco polecam biuro usług turystycznych Unitur. Profesjonalna obsługa,... M.K Profesjonalna organizacja (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspólpracy z Biurem UNITUR. Szczególnie polecam... Ewa Pasznik Wspaniała wycieczka (1) w dniach 22-27 czerwca ze współpracownikami pojechaliśmy na wycieczkę do... Ina Kolonia (1) Wspaniała kolonia w Białym Dunajcu. Dzieci zadowolone z programu, opieki i... mamusia Wycieczka do Warszawy klas 6 (1) Wycieczka bardzo udana. Obsługa profesjonalna. Program zgodnie z naszymi... Justyna POLECAM! (1) Współpracuję z biurem UNITUR już od 7 lat i uważam że jest ono godne... Weronika Z jednym drobnym ale... (1) Grupa 36 gimnazjalistów rozlokowana w pokojach na pięciu piętrach stanowi... Ola