Wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wycieczka zorganizowana przez Biuro Turystyki UNITUR została przygotowana... Małgorzata Gregorkiewicz Wycieczka Półwysep Helski i Pobrzeże Kaszubskie (1) Wycieczka bardzo dobrze zorganizowana , świetny kontakt z biurem , pensjonat... Ania Kraków - ZSP nr 1 Wejherowie (1) Wycieczka do Krakowa udała się super ( jak kilka innych również). Pan Tomasz... Ewa Brzoskowska
Magda - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowana wycieczka, miła obsługa, dobry hotel. Jedyny... Magda Biskupin (1) Ogólnie wycieczka była udana, aczkolwiek mam pewne zastrzeżenia: - w... Beata Zielona Szkoła (1) Byłam z Uniturem Na Zielonej Szkole we Wdzydzach Kiszewskich. Świetny kontakt... Małgosia Michał Zambrzycki - opinia (1) Pracownicy ZSO nr 2 w Kartuzach skorzystali z wycieczki na Dolny Śląsk w... Michał Zambrzycki SOSW NR 2 - opinia (1) Uczestnicy wycieczki do Wilna – pracownicy Specjalnego Ośrodka Szkolno... SOSW NR 2 Wycieczka do Berlina (1) Wycieczka odbyła się w dniach 12-13.10.2013 r. i została przeprowadzona w... Publiczne Gimnazjum w Pszczólkac Wycieczka do Pragi (1) Gorąco polecam biuro usług turystycznych Unitur. Profesjonalna obsługa,... M.K Profesjonalna organizacja (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspólpracy z Biurem UNITUR. Szczególnie polecam... Ewa Pasznik Wspaniała wycieczka (1) w dniach 22-27 czerwca ze współpracownikami pojechaliśmy na wycieczkę do... Ina Kolonia (1) Wspaniała kolonia w Białym Dunajcu. Dzieci zadowolone z programu, opieki i... mamusia Wycieczka do Warszawy klas 6 (1) Wycieczka bardzo udana. Obsługa profesjonalna. Program zgodnie z naszymi... Justyna POLECAM! (1) Współpracuję z biurem UNITUR już od 7 lat i uważam że jest ono godne... Weronika Z jednym drobnym ale... (1) Grupa 36 gimnazjalistów rozlokowana w pokojach na pięciu piętrach stanowi... Ola Wycieczka do Torunia (1 dzien) (1) Doskonale zorganizowana wycieczka. Juz na etapie planowania bardzo pomocne... SP 11 Polecak w 100 procentach (1) W przyszłym roku również planujemy skorzystac z tego biura diana polecam (1) Współpracę w biurem podróży Unitur wspominam bardzo dobrze. Wszystko... Alicja zdecydowanie polecam (1) Skorzystałem w ferie zimowe z zimowiska w Uni-Turze w Bukowinie Tatrzańskiej.... Krzysztof