wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wspaniała wycieczka, gdyż program był bardzo bogaty i dokładnie zaplanowany.... Iwona Kuśnierczak Wycieczka SPACER PO DNIE OCEANU (1) Świetnie zorganizowana wycieczka dla maluchów z klasy pierwszej. Pani Kinga-... Ilona Wycieczka szkolna z Uniturem (1) Pojechaliśmy na dwudniową wycieczkę z Uniturem i jesteśmy bardzo zadowoleni.... nauczycielka
Wycieczka Wrocław - Duszniki Zdrój - Skalne Miasto w Adrśpach - Kotlina Kłodzka - Praga (1) Wycieczka zorganizowana przez biuro podróży Unitur przygotowana... Iwona Kos wycieczka integracyjna (1) Polecam wszystkim skorzystanie z usług biura podróży UNITUR. Zorganizowałam... Karolina Wyjazd z biurem UNITUR (1) Byłam organizatorem (z ramienia firmy) wyjazdu dla Klientów. Cały wyjazd był... Iwona Szlak Piastowski (1) Polecam wycieczkę, bardzo profesjonalna obsługa ze strony biura, dziękuję za... Małgorzata wycieczka z Unitur (1) Polecam organizowanie wycieczek z firmą Unitur.Są dobrze zorganizowane,... Iwona Galusza-Urbanowicz Opinia o wycieczce (1) Jak za każdym razem wycieczka była zorganizowana zgodaie z zamówieniem.... Beata Szymańska Wycieczka Szczecin - Berlin - Wyspa Wolin (1) Biuro Unitur zorganizowało nam wspaniałą wycieczkę. Program był bogaty,... Zespół Szkół Ogólnokształcących Wycieczka szkolna do Paryża (2) Wycieczka przygotowana była profesjonalnie, obsługa pilotki bez zarzutu,... Opiekun grupy Polecam serdecznie (1) Korzystałam z usług biura Unitur kilka razy wyjeżdżając na wycieczki szkolne... Anna B. Wycieczka szkolna do Warszawy (1) Wycieczka zorganizowana przez Biuro Turystyki UNITUR została przygotowana... Małgorzata Gregorkiewicz Wycieczka Półwysep Helski i Pobrzeże Kaszubskie (1) Wycieczka bardzo dobrze zorganizowana , świetny kontakt z biurem , pensjonat... Ania Kraków - ZSP nr 1 Wejherowie (1) Wycieczka do Krakowa udała się super ( jak kilka innych również). Pan Tomasz... Ewa Brzoskowska Magda - opinia (1) Bardzo dobrze zorganizowana wycieczka, miła obsługa, dobry hotel. Jedyny... Magda Biskupin (1) Ogólnie wycieczka była udana, aczkolwiek mam pewne zastrzeżenia: - w... Beata Zielona Szkoła (1) Byłam z Uniturem Na Zielonej Szkole we Wdzydzach Kiszewskich. Świetny kontakt... Małgosia Michał Zambrzycki - opinia (1) Pracownicy ZSO nr 2 w Kartuzach skorzystali z wycieczki na Dolny Śląsk w... Michał Zambrzycki SOSW NR 2 - opinia (1) Uczestnicy wycieczki do Wilna – pracownicy Specjalnego Ośrodka Szkolno... SOSW NR 2