Robert - ocena (1) Pani Marzena i jej syn = najlepsze oferty! Można oczekiwać rzeczowej... Robert iwonna.s - ocena (1) Przedłużałam w tym miesiącu polisę mieszkaniową w Ubezpieczalni 24 . Miałam... iwonna.s Karolina - ocena (1) Szybki zakup online Karolina
Magda - ocena (1) Polecam Panią Asię Magda Małgorzata - ocena (1) Dziękuję Pani Karolinie za pomoc przy odnowieniu polisy oraz za szybkie... Małgorzata Jan - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa P. Agnieszka - najwyższa ocena Jan K - ocena (1) Szybko i sprawnie zawarta polisa z Panią Joanną K karinach3@wp.pl - ocena (1) Witam, chciałabym polecić wszystkim którzy są zainteresowani ubezpieczeniem... karinach3@wp.pl Kamil - ocena (1) Doskonała współpraca od lat. Kolejne ubezpieczenia tylko tutaj Kamil Adrian - ocena (1) Ubezpieczenie nieruchomości zawarte z pomocą p. Aliny. Szybko, sprawnie i... Adrian Sebastian - ocena (1) Panie z ubezpieczalni jak zwykle nie zawiodły :) nowy samochód ja daleko od... Sebastian Adam Brzeziński - ocena (1) Szybko, konkretnie i tanio polecam Adam Brzeziński Bronek - ocena (1) To już kolejne ubezpieczenie za pośrednictwem ubezpieczalnia, tym razem z... Bronek Marcin - ocena (1) Generalnie mogę polecić, czasami zdarzy się jakaś drobna nieścisłość w... Marcin Marek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Joanna szybko i sprawnie wyliczyła i... Marek Anonim - ocena (1) Polecam Panią Żanetę. Rzetelna i bardzo kompetentna. Anonim Anna - ocena (1) Profesjonalne i rzetelne podejście do problemu przez Panią Joannę Anna Jerzy Biegański - ocena (1) Profesjonalna, bardzo miła i zaangażowana w wybór najlepszego pod każdym... Jerzy Biegański Maciej - ocena (1) Przedłużenie polisy na dom przebiegło całkowicie online beż żadnego problemu.... Maciej Janusz Górski - ocena (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do klienta Janusz Górski