Basia - ocena (1) sympatycznie i sprawnie Basia Konrad - ocena (1) Polecam, ubezpieczenie zawierane z P. Karoliną Konrad Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pani Joanna przy zakupie ubezpieczenia.... Joanna
Zofia - ocena (1) Już kolejny rok korzystam z usług Ubezpieczalni24 i ubezpieczam domek... Zofia caravelle t5 - ocena (1) Od kilku lat korzystam z ubezpieczeń w tym punkcie - idealny dojazd, parking... caravelle t5 Danuta - ocena (1) Bardzo szybko i profesjonalnie Danuta Jola - ocena (1) Pani Dominika świetnie mi doradziła i pomogła w całym procesie zakupu polisy.... Jola Monika - ocena (1) Dziekuje Pani Karolinie za pomoc Monika Karol - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Duża oferta ubezpieczeń, naprawdę było z... Karol Mateusz - ocena (1) Jak zawsze szybko i sprawnie. Obsługiwała mnie Pani Joanna Mateusz Aleksandra - ocena (1) Od wielu lat korzystam z usług Ubezpieczalni, moim opiekunem jest Pan Hubert... Aleksandra Tomasz S. - ocena (1) Bardzo polecam sokrzystanie z usług Ubezpieczalnia. Moja współpraca z Panem... Tomasz S. Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Huberta. Bardzo profesjonalna pomoc i... Karolina Anna - ocena (1) Korzystam od kilku lat z usług Ubezpieczalni w Galerii Morena. Zawsze szybka... Anna Michał - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Korzystam z zadowoleniem od wielu lat do wszelkiego... Michał Kasia - ocena (1) Współpraca z Panią Żanetą w 100% spełniła moje oczekiwania. Otrzymałam... Kasia Paweł - ocena (1) Ubezpieczenie w pełni online, wysoka wiedza ze strony Pani Karoliny - na... Paweł Jakub Truszczyński - ocena (1) Polecam współpracę z p. Hubertem. Zawsze rzetelnie i kompleksowo zajmuje się... Jakub Truszczyński Kasper - ocena (1) To już trzeci rok współpracy i kolejny rok profesjonalizmu i najlepszej... Kasper Marcin - ocena (1) poprostu dobrze Marcin