Uboga Krewna

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdynia, Ignacego Krasickiego 6

Zdecydowanie polecam! (1) Świetny klimat i świetne ciasta. Piwo i cydr najlepsze! Natalia Wyjątkowe miejsce (1) Miejsce inne niż wszystkie - wspaniałe Wielbicielka dobrej kawy W końcu takie miejsce (1) W końcu w okolicy Kamiennej Góry pojawił sie lokal gdzie mozna wyskoczyć... Dziewczyna z sąsiedztwa
Super miejsce, słaba obsługa (1) Jak w tytule - miejsce jest naprawdę fajne, ma świetny klimat. Ceny... Kot obsluga - masakra (2) Bylismy ze znajomymi wielokrotnie,zawsze bardzo nam sie podobalo. Wystroj... niezadowoleni Przytulna atmosfera wśrod książek (1) Uboga Krewna to lokal, który przyciąga wszystkich znudzonych banalnie... Tilda Rewelacja! (1) Mozna poczuc sie jak w domu. Swietne miejsce na spotkanie z przyjaciolmi lub... Krysia Swietne miejsce, (1) żeby odsapnac po drodze z miasta do domu, jak rownież na plotki ze... Anna Pięknie (1) To miejsce ma klimat. Widziałem porównania do Józefa K, ale to nie imitacja,... Ubogi Krewny W Gdyni to jeszcze nieczęste, ale jednak możliwe. (1) Bardzo brakuje takich miejsc w Gdyni dlatego też tak cieszy ich pojawianie... Piotrek Ananicz Potwierdzam :) (1) j/w jest to trzecie miejsce w gdyni z bardzo dobrym klimatem, dobre menu,... yvs Mioejsce z kliematem... (1) Wielokrotnie przechodziłem koło tego lokalu i jakoś nigdy nie było mi tam... Sebastian