Uczciwość kierowcy ze Skorpion taxi

Temat dostępny też na forum: TSD Skorpion
Chciałem razem z żoną podziękować panu który wiózł nas wczoraj wieczorem z Gdyni na Osowę do restauracji Malinowy ogród (czarny seat ibiza). Wysiadając z taksówki żona zostawiła w niej torebkę z pieniążkami, telefonem i dokumentami. Zupełnie zapomnieliśmy o tej torebce, jakież było nasze zdziwienie gdy po 15 minutach kierowca podszedł do nas w restauracji i poinformował nas że chyba o czymś zapomnieliśmy. Jeszcze raz bardzo panu dziękujemy.

Serdecznie pozdrawiam Andrzej.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Uczciwość kierowcy ze Skorpion taxi

to nie taxi tylko przewóz osób cieciu
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 28

no właśnie...gdyby to było taxi, to zapomnij o torebce :):)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zawsze korzystam z usług skorpiona i co kierowców nie mam nic do zarzucenia,natomiast mam do Pani która odbiera telefon. Jest jedna chamka która zawsze jak odbiera telefon to jak za karę albo odkłada słuchawkę,albo na dzień dobry lub zamiast dzień dobry mówi co ostatnio chciałam jej odpowiedzieć GUANO ale się powstrzymałam bo w pobliżu nie było taksówek a musialam do domu wrocic z pewnością jakbym jej odpowiedziala c**** by słuchawkę odłożyła. M A S A K R A u mnie ta kobieta została by wyrzucona po 1 takiej akcji..... Telefonistki powinny być wizytowką a nie straszyć krzywą mordą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Jan - ocena (3 odpowiedzi)

Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na którym nie da się...

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

A - ocena (3 odpowiedzi)

Mam wrażenie że program treningowy bardzo się rozjechał i jest zbyt szybki . Na białych pasach...