Ujeścisko spacery

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Mam pytanie do osób, które mieszkają na Ujeścisku. Czy są tam fajne miejsca, gdzie można spacerować z maluszkiem? Poszukuję mieszkania i jest tam sporo fajnych ofert, ale nie wiem czy będę miała gdzie tam chodzić na dłuższe spacery z synkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ujeścisko spacery

Halllo? Nie ma tu mamuś z Ujeściska?

a jaka konkretnie okolica..ujeścisko jest duże...

Są miejsca na spacery a dokładnie gdzie szukasz mieszkania jaka ulica

Mam 3 lokalizacje: Częstochowska, Jeleniogórska i Piotrkowska.

słabo..same górki i schody...ewentualnie można pospacerowac nad zbiornikiem kolo szkoly...ale lepiej przejsc sie kawalek na zakoniczyn nad zbiornik..rzut beretem a fajniej jest

Generalnie jeśli chodzi o spacery z wózkiem, to raczej jest kiepska lokalizacja. Ale oczywiście da się też tam coś znaleźć.

podobno rada osiedla z myślą o wózkach ma w planie przebudowę i likwidację schodów. pożyjemy, zobaczymy...

Hej, witam sąsiadkę, mieszkałam na Ujeścisku i stanowczo odradzam. Zależy o jakiej ulicy mówisz, ale jeżeli masz na myśli łódzką, przemyską - odradzam, żadny fajnych sklepów w okolicy i nie ma za bardzo co z dzieckiem robić

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...