Mikrodermabrazja Korundowa (1) Krótko mówiąc jestem bardzo zadowolona z zabiegu mikrodermabrazji który dał... Ilona Profesjonalny gabinet (1) Pełen profesjonalizm. Korzystałam z wielu opcji, m.in. depilacji, z kosmetyki... Ewa Polecam (1) Wszystko jak najbardziej na TAK :) POLECAM !!!! będę korzystać regularnie :) Ania
Zdziwienie i rozczarowanie (2) usługa regulacji brwi wykonana nie precyzyjnie i byle jak odniosłam wrażenie... Nie zadowolona Bibi - opinia (1) Bardzo gorąco polecam, profesjonalna obsługa naprawdę na poziomie, przyjemna... Bibi Lila - opinia (1) Korzystam stale. Lubię, bo blisko :) Polecam, bo jest bardzo miło i fachowo,... Lila Nie polecam manicure hybrydowy (2) Nie polecam manicure hybrydowego. Oprócz tego ze stanowisko do wykonywania... Ania Pedicure (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi.! Problemy znikneły a i wykonanie bardzo... Paulina Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa (1) Bardzo profesjonalna i kompetentna obsługa. Szczególnie polecam zabieg... Elwira Polecam (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Karolina Zadowolona !!! (1) Chciałabym bardzo podziękować za makijaż ślubny. Wyszłam z salonu bez żadnych... Ania Nie polecam (3) W miłej atmosferze (rzeczywiście!) wykonano mi sesję zabiegów... Maria Polecam z przyjemnością (1) Korzystam z usług w tym salonie dość często,nigdy sie nie zawiodłam.,Wizyty... Marta-położna POLECAM (1) Wykonałam w gabinecie kosmetycznym "URODA" makijaż permanentny brwi i oczu.... Agnieszka Beata - opinia (1) Serdecznie polecam salon URODA wszystkim, którzy chcą zadbać o swoją cerę,... Beata Emilia - opinia (1) Każdy zabieg lub usługa w salonie kosmetycznym "URODA" , której się poddałam... Emilia Świetny permanentny (1) Witam, wykonywałam w tym salonie makijaż permanentny oczu. Jestem baaaardzo... Anna BARDZO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych w Gabinecie Kosmetycznym... Karolina Świetny salon! (1) Korzystałam z usług tego salonu poraz pierwszy i musze przyznać, że byłam i... M. Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi oraz z efektów wykonywanych do tej... Joanna