Dawno nie spotkałam się z tak miłą obsługą (1) jak dzisiaj w USC. Szybko, profesjonalnie i z miłym uśmiechem. Pani Ania z... Halina p (1) Kontakt mailowy na poziomie ( pytanie o potrzebne dokumenty i godziny... Anna Nie można się dodzwonić (1) Dziwne , siedzą tam za moje pieniądze a nawet nie podniosą słuchawki. Wojtek
tragedia (1) Próbuje się dodzwonic trzeci dzień i nic!nikt nie podnosi... Marcin Rewelacja!!! (1) Szybko i bez problemów! Wzorowo!!! Cezary Poecam (1) Gorąco polecam za profesjonalizm, szybką i uprzejmą obsługę!Zarówno porada... Magda Sz Czesław W. - opinia (1) Pani Halina Kowalska w bardzo miły sposób udzieliła mi pomocy w romowie... Czesław W. Bardzo miłe Panie od ręki załatwione :) (1) Bardzo miłe Panie od ręki załatwione :) Dominik telefon (1) dzwnie dzwonie i nic urzad stanu cywilnego jest gluchy czy to normalne?... tomek koszmar (2) Potrzeguję europejski akt urodzenia dzieci oraz ślubu mąż dwukrotnie w ciągu... Kinowska Agnieszka gluchy telefon (3) Dzwoniłem od 15.45 do 16tej i nikt nie podnosil słuchawki. ... jarek violetta - opinia (1) Dlaczego tak trudno się dodzwonić! Dzwonię od 1,5 h! i jeszcze nikt nie... violetta zadowolona (1) Bardzo szybko i konkretnie Anna Kuc Lenartowicz Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo miła obsługa,dosc szybko załatwiona sprawa... Zadowolony klient Głuchy telefon (1) Ja próbuję dodzwonić się od godz. 9.30. Jest 10.12 i nadal nikt nie podnosi... gdynianka Bożena Smagacz - opinia (1) Bardzo miła i sprawna obsługa. Bożena Smagacz