Rewelacja ! (1) Całą sprawę rozpocząłem od rozmowy telefonicznej, połączenie uzyskałem... Waldek z Polkowic Rewelacja! Wielki pozytyw! :) (1) Od złożenia wniosku do odebrania decyzji o prawną zmianę imion zajęło mi... Lena Wszystko ok (1) Dodzwoniłem się za trzecim razem, ale Pani była wyjątkowo uprzejma i... papa
Bardzo pozytywna rozmowa (1) Wlasnie przeczytalam kilka komentarzy, nabralam powietrza w pluca w... Ludmila masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) dodzwoniłam się bez problemu ale Pani była bardzo nie miła i komentarze typu... zawiedziona brak windy!!! (1) wizyta w USC w Gdansku to koszmar dla matki z wózkiem, brak windy brak... lola mail (1) Usilowalam dlugo dodzwonic sie do urzedu ze szwecji ,a gdy jakas pani... g.ploucha Dziękuję (1) Dodzwoniłam się dość szybko. Bardzo miła i kompetentna pani szczegółowo... Małgorzata a jednak dziala! (1) moj wniosek wyslany e-mailem zostal jednak zauwazony i wczoraj otrzymalam... Brygida Woltmann 21 wiek? (2) Dlaczego nikt tam nie odbiera telefonu>? Dlaczego nia ma mozliwosci... Anna urząd wporzo :) (1) dodzwoniłam się za pierwszym razem, Pani bardzo miła, uzyskałam wszystkie... ala Telefon milczy od 2 dni. (1) Nie można się dodzwonić! tomo pokój dla matki z dzieckiem (1) Są z takowym napisem (pokój dla matki z dzieckiem) drzwi w pobliżu pokoju,... lonia Uwaga (1) Po uroczystej ceremonii, w pięknej oprawie muzycznej, po złożeniu życzeń i... Iwona tragedia (1) dodzwonić się to cud Damian Porażka (1) W dniu dzisiejszym próbowałem uzyskać w USC odpis aktu zgonu.Aby nie jechać... Darek Kompletna Katastrofa! (1) Probujemy sie od dwoch dni dodzwonic. Nikt nie odbiera telefonu. Na EMail... Adam i Ewa BEZ PROBLEMU (2) Wszystko można załatwić bez problemu i od ręki, pani bardzo miła i pomocna.... Magda Bardzo sympatycznie (1) Sprawnie i miło, Pani udzieliła odpowiedzi na każde nasze pytanie. Ze względu... odbierajcie telefon! (1) siedem razy probowalam sie dodzwonic, po siodmym razie linia zostala... ola