Remont mieszkania - stan deweloperski (1) Jesteśmy z usług p. Zbyszka bardzo zadowoleni, profesjonalne podejście do... Mateusz remont - opinia (1) Na wykonawcę naszej kuchni i łązienki wybraliśmy Pana Zbyszka. Okazało się to... Krzysztof Super usługa!!! (2) Pan Zbyszek zna się na rzeczy i działa w pełni profesjonalnie! Wszystko... Monika
Szybko, fachowo i bez problemów. (1) W miniony wtorek dołączyłem do grona zadowolonych klientów Pana Zbyszka.... Wojtek Teresa Straszewska (1) Pan Zbyszek Cieślik to bardzo dobry fachowiec , terminowo , profesjonalnie za... Teresa Polecam gorąco. (1) Pan Zbigniew wybitny fachowiec. Szybko załatwił temat położenia kafli w... Damian Remont mieszkania (1) Pan Zbyszek wykonał u mnie remont całego mieszkania. Fachowo i w wyznaczonym... Agnieszka Polecamy usługi Pana Zbyszka !! (1) Remont w naszym mieszkaniu Pan Zbyszek przeprowadził bardzo sprawnie i... Paulina z czystym sumieniem polecam (1) Remont mieszkania nie jednego może przyprawić o ból głowy, ale jeżeli w... Anna Polecam (1) Fachowiec przez duże "F" :) Rzetelny, zaradny, z pomysłami, nie ma dla Pana... eg Nie polecam tej firmy. Nie wywiązała się z umowy. (2) Właściciel firmy podpisał z nami umowę na kompleksowe wykończenie domu i do... Bartosz Gorąco polecam (1) Chciałbym gorąco polecić pana zbyszka jako fachowca oraz sumiennego i bardzo... Błażej Polecam do wykończenia domu! (1) Jeśli ktoś szuka firmy do wykończenia domu, polecam usługi Pana Zbyszka. Tak... Marcin Michalina - opinia (1) Skorzystałam z usług Pana Zbigniewa i jestem z nich bardzo zadowolona. Co... Michalina Polecam (1) Znalazłam fachowca przeszukując trójmiasto.pl, zasugerowalam się opiniami,... Kamila Fachowiec super!! (1) Polecam polecam SUPER fachowiec!! Spokojny sumienny uczciwy tyle razy... Irena polecam (2) Szczerze polecam firmę Pana Zbyszka. Bardzo szybko i sprawnie, przeprowadził... Ania Rzetelny i sumienny fachowiec (1) Przeprowadziłem w życiu bardzo dużo remontów i największym problemem zawsze... Adam POLECAM Z KORZYSTANIA USŁUG PANA ZBYSZKA!!! (1) Pan Zbyszek wykonał u nas kompleksowy remont łazienki. Zakres prac obejmował:... Ewa Piotr - opinia (1) W 100% mogę polecić usługi pana Zbyszka wszystko było ustalone z góry wstępny... Piotr