Pan Zbyszek najlepszy fachowiec !! (1) Polecamy z całego serca Pana Zbyszka. Remont wykonany szybko , sprawnie , bez... Joanna Polecamy w 100%! (druga część opinii) (1) Pan Zbigniew jest najwyższej klasy fachowcem, który wykonuje remonty „jak dla... Ela i Mateusz POLECAMY W 100% !!! (1) W okresie sierpień – wrzesień mieliśmy przyjemność współpracować z Panem... Ela i Mateusz
Remont Łazienki w Rusocinie (1) Szczerze polecam, gdyż już rzadko zdarzają się uczciwi i profesjonalni... Marta Dobrze i rzetelnie (1) Pan Zbyszek należy do coraz rzadziej spotykanych osób słownych, rzetelnych i... Miłosz Remont mieszkania - stan deweloperski (1) Jesteśmy z usług p. Zbyszka bardzo zadowoleni, profesjonalne podejście do... Mateusz remont - opinia (1) Na wykonawcę naszej kuchni i łązienki wybraliśmy Pana Zbyszka. Okazało się to... Krzysztof Super usługa!!! (2) Pan Zbyszek zna się na rzeczy i działa w pełni profesjonalnie! Wszystko... Monika Szybko, fachowo i bez problemów. (1) W miniony wtorek dołączyłem do grona zadowolonych klientów Pana Zbyszka.... Wojtek Teresa Straszewska (1) Pan Zbyszek Cieślik to bardzo dobry fachowiec , terminowo , profesjonalnie za... Teresa Polecam gorąco. (1) Pan Zbigniew wybitny fachowiec. Szybko załatwił temat położenia kafli w... Damian Remont mieszkania (1) Pan Zbyszek wykonał u mnie remont całego mieszkania. Fachowo i w wyznaczonym... Agnieszka Polecamy usługi Pana Zbyszka !! (1) Remont w naszym mieszkaniu Pan Zbyszek przeprowadził bardzo sprawnie i... Paulina z czystym sumieniem polecam (1) Remont mieszkania nie jednego może przyprawić o ból głowy, ale jeżeli w... Anna Polecam (1) Fachowiec przez duże "F" :) Rzetelny, zaradny, z pomysłami, nie ma dla Pana... eg Gorąco polecam (1) Chciałbym gorąco polecić pana zbyszka jako fachowca oraz sumiennego i bardzo... Błażej Polecam do wykończenia domu! (1) Jeśli ktoś szuka firmy do wykończenia domu, polecam usługi Pana Zbyszka. Tak... Marcin Michalina - opinia (1) Skorzystałam z usług Pana Zbigniewa i jestem z nich bardzo zadowolona. Co... Michalina Polecam (1) Znalazłam fachowca przeszukując trójmiasto.pl, zasugerowalam się opiniami,... Kamila Fachowiec super!! (1) Polecam polecam SUPER fachowiec!! Spokojny sumienny uczciwy tyle razy... Irena