Marek - ocena (1) Bardzo profesjonalna lakiernia na pewno tu wrócę. Marek Bożena - ocena (1) Profesjonalnie, szybko, rzetelnie. Świetny kontakt z klientem. Bardzo polecam. Bożena Dawid - ocena (2) Bardzo profesjonalna naprawa w 3 krokach: 1. Podpisanie dokumentow i... Dawid
JK - ocena (2) Dzięki za życzliwość, cierpliwość i pomoc od ręki przy polerce drobnego... JK Krzysztof - ocena (2) Witam serdecznie dziękuje za szybka wycenę i naprawę auta. Polecam Krzysztof Jerzy - Honda CRV- eHEV - ocena (1) Pomimo warsztatu zapełnionego samochodami do naprawy zostałem przyjęty z dnia... Jerzy - Honda CRV- eHEV Edward - ocena (1) Korzystam od wielu lat z pomocy w razie potrzeby - ostatnio miałem małą... Edward Ania - ocena (2) Najlepszy warsztat w Trójmieście.Bardzo gorąco polecam.Jestem bardzo... Ania Leszek czerwona Skoda - ocena (1) Pełen profesjonalizm świetne podejście do klienta rzetelny spawacz szybka... Leszek czerwona Skoda Marta - ocena (1) Szczerze polecam. Profesjonalne podejście do tematu, wysokiej jakości usługa,... Marta Witkowski Krzysztof - ocena (1) Jestem nie miło rozczarowany. Być może dlatego,że była to naprawa... Witkowski Krzysztof Joanna Perdian - ocena (1) Bardzo dziękuję za fachowo wykonaną usługę. Super kontakt z p. Mariuszem,... Joanna Perdian Adam - ocena (1) Bardzo życzliwa i profesjonalna obsługa. Klient na pierwszym miejscu. Polecam. Adam Wiola - ocena (1) Bardzo milo polecam dostępne ceny Wiola Monika - ocena (1) Terminowo i dobrze wykonali swoją pracę. Polecam https://wojtanowicz.pl/ Monika Krzysztof - ocena (2) Usługa w firmie reetz service została zlecona po stłuczce.Konieczna była... Krzysztof Zbigniew Leppert - ocena (1) Naprawa wykonana szybko i solidnie zgodnie z moim życzeniem i w uzgodnionym.... Zbigniew Leppert ika - ocena (2) Moje wrażenia to 100% zadowolenia z wykonanej naprawy oraz poczucie, że każdy... ika Jarek - ocena (1) Profesjonalna obsługa Naprawdę polecam Jarek Małgorzata - ocena (2) Jestem klientką warsztatu od lat.Zarówno w sprawie likwidacji szkody jak i... Małgorzata