Krzysztof - ocena (1) Szybko usunięte ślady po stłuczce, dobry kontakt, profesjonalne podejście. Krzysztof Gosia - ocena (2) Profesjonalna obsługa, formalności z ubezpieczycielem załatwione (nie... Gosia Klaudia - ocena (1) Dziś odebrałam auto z warsztatu. Zostało wykonane lakieronie , wymiana... Klaudia
Marcin. - ocena (1) Dzisiaj odebrałem swojego Forda z warsztatu od Pana Adam . Jestem mega... Marcin. Michał - ocena (1) Pełna profeska,szybko i sprawnie bez ściemy. Polecam Michał BarbaraZamek - ocena (2) Serdecznie polecam ten warsztat. Pan Wojtek - szef, profesjonalny,... BarbaraZamek BarbaraZamek - ocena (2) Serdecznie polecam ten warsztat. Pan Wojtek - szef, profesjonalny,... BarbaraZamek P.R. - ocena (1) Jakiś czas temu naprawiałem moje Audi a4 z 2023r u Pana Rafała w firmie... P.R. Ryszard - Jetta - ocena (1) Po raz drugi korzystałem z usługi u Pana Malza. Naprawa blacharsko... Ryszard - Jetta Kacper - ocena (2) Polecam. Dobra firma Kacper Nikodem_Cz - ocena (2) Ten działający od ponad 40 lat warsztat samochodowy ma swój urok i fach.... Nikodem_Cz Kacper - ocena (2) Polecam. Wszystko ok Kacper JW - ocena (2) Wszystko dobrze. Bardzo polecam JW Maria P. - ocena (2) jak likwidacja szkody to tylko w tym serwisie - szybko, idealne wykonanie... Maria P. Patryk - ocena (1) Stanowczo odradzam usługi warsztatu Stanley w Gdyni. Moje doświadczenie z tą... Patryk Oskar - ocena (2) Warsztat, w którym na każdym kroku usługi panuje bardzo dobra atmosfera i... Oskar Krzysztof - ocena (1) Na tym warsztacie można polegać. Pan Piotr to fachowiec z krwi i kości.... Krzysztof Joanna - ocena (1) Kiedy byłam mała, moja Mama kupowała maleńkie ciasteczka, które się nazywały... Joanna Andrzej Banasiak - ocena (1) Polecam warsztat usługowy Pana Rafała w zakresie lakiernictwa i blacharstwa... Andrzej Banasiak Hanna - ocena (1) Bardzo zadowolona. Pojazd naprawiony szybko i dobrze. Hanna