Emilian - ocena (1) Super zakład Robota dobrze zrobiona. Emilian Kacper - ocena (1) Super warsztat i dobrze wykonana praca Kacper Eeee - ocena (1) Super zaklad polecam super robota Eeee
Xavier - ocena (1) Niesamowici ludzie,można się pośmiać.polecam!!! Xavier Bartosz - ocena (2) Świetni fachowcy, naprawa szkody przebiegła sprawnie, samochód po naprawie... Bartosz Ula - ocena (1) Wczoraj odebrałam samochód usługa wykonana znakomicie, polecam Pana Mariusza,... Ula Artur - ocena (1) Polecam lakiernie w 100% Artur Rafał - ocena (2) Polecam, pomogli gdy inne warsztaty po prostu nie miały czasu Rafał BMW E90 - ocena (2) Pacjent BMW E90, zbity cały przód, zderzak maska chłodnica, wszystko... BMW E90 Jacek Re - ocena (2) Pełna profeska! Sprawnie, dokładnie i solidnie. Choć nikomu nie życzę... Jacek Re Adam - ocena (1) Pomogli. Polecam Adam Marcin - ocena (1) Ta firma to jakiś żart, zero punktu informacyjnego, człowiek się na czeka... Marcin Robert - ocena (1) Oddałem swoje Volvo na poprawkę lakierniczą po innym warsztacie. Już nawet... Robert Adam - ocena (1) Po raz drugi likwidowałem tam szkodę z OC sprawcy i się nie zawiodłem. Jestem... Adam Kajtek - ocena (1) Lepszego warsztatu nie widziałem tanio dobrze i szybko pełen profesionalizm Kajtek Damian - ocena (1) Robiłem w tym warsztacie kilka razy różne auta. Zawsze jestem zadowolony ,... Damian Adam W - ocena (1) Moja druga naprawa lakiernicza w tym serwisie i ponownie jestem bardzo... Adam W Marcin - ocena (2) Polecam serdecznie. Chłopaki robią kawał dobrej roboty. Auto naprawione... Marcin Tadeusz, Dacia Logan - ocena (2) Naprawa samochodu po kolizji w profesjonalny sposób. Auto wygląda jak nowe.... Tadeusz, Dacia Logan Piotr Z - ocena (2) Witam. Z czystym sumieniem oceniam ten serwis 6/6 Profesjonalna obsługa oraz... Piotr Z