Mariola - ocena (1) Bardzo dziękuję panu Piotrowi za pomoc i wsparcie. Mimo iż wcześniej mieliśmy... Mariola Robert - ocena (1) Gorąco polecam skorzystanie z usług tego serwisu. Auto, konkretnie próg,... Robert Joanna - ocena (1) Chciałabym wyrazić ogromne uznanie dla firmy Auto Service CAR Czajkowski oraz... Joanna
Marta - ocena (1) Nie polecam tego warsztatu. 3 lutego zadzwoniłam z zapytaniem, czy przyjmą... Marta Katarzyna - ocena (2) Przemiła i bardzo kompetentna obsługa. Nawet nie musiałam zostawiać auta.... Katarzyna Michał - ocena (2) Bezproblemowo i szybko zrealizowana likwidacja szkody. Polecam. Michał Krystyna Chełchowska - ocena (1) Bardzo pomocni nawet w nagłej potrzebie !! Krystyna Chełchowska Archy - ocena (1) Super obsługa super kontakt i super wykonanie Archy Mariusz - ocena (1) Kia Ceed kombi. Propozycja polerowania zamiast lakierowania (zejście z... Mariusz Agata - ocena (1) Korzystam z usług Pana Grzegorza już od dłuższego czasu jak jest potrzeba to... Agata Emilian - ocena (1) Super zakład Robota dobrze zrobiona. Emilian Kacper - ocena (1) Super warsztat i dobrze wykonana praca Kacper Eeee - ocena (1) Super zaklad polecam super robota Eeee Xavier - ocena (1) Niesamowici ludzie,można się pośmiać.polecam!!! Xavier Bartosz - ocena (2) Świetni fachowcy, naprawa szkody przebiegła sprawnie, samochód po naprawie... Bartosz Ula - ocena (1) Wczoraj odebrałam samochód usługa wykonana znakomicie, polecam Pana Mariusza,... Ula Artur - ocena (1) Polecam lakiernie w 100% Artur Rafał - ocena (2) Polecam, pomogli gdy inne warsztaty po prostu nie miały czasu Rafał BMW E90 - ocena (2) Pacjent BMW E90, zbity cały przód, zderzak maska chłodnica, wszystko... BMW E90 Jacek Re - ocena (2) Pełna profeska! Sprawnie, dokładnie i solidnie. Choć nikomu nie życzę... Jacek Re