Patryk - ocena (1) Stanowczo odradzam usługi warsztatu Stanley w Gdyni. Moje doświadczenie z tą... Patryk Oskar - ocena (2) Warsztat, w którym na każdym kroku usługi panuje bardzo dobra atmosfera i... Oskar Krzysztof - ocena (1) Na tym warsztacie można polegać. Pan Piotr to fachowiec z krwi i kości.... Krzysztof
Joanna - ocena (1) Kiedy byłam mała, moja Mama kupowała maleńkie ciasteczka, które się nazywały... Joanna Andrzej Banasiak - ocena (1) Polecam warsztat usługowy Pana Rafała w zakresie lakiernictwa i blacharstwa... Andrzej Banasiak Hanna - ocena (1) Bardzo zadowolona. Pojazd naprawiony szybko i dobrze. Hanna Suzuki SX4 cross - ocena (1) Spaw lutek to fachura x wyższej półki i honorowy człowiek , miałem uszkodzony... Suzuki SX4 cross Dominik - ocena (1) Polecam lakiernie. Profesjonaliści w swoim fachu, robią mega robotę Dominik Damian - ocena (1) Polecam z całego serca, naprawa blacharska odbyła sie szybko i sprawnie.... Damian KrzyśKrzysiu - ocena (1) Konserwacja podwozia na najwyższym poziomie!Porównywałem i szukałem od kilku... KrzyśKrzysiu Bożena - ocena (1) Od kilku lat korzystam z warsztatu samochodowego : wymiana oleju , wymiana i... Bożena Marek Golf 1,6 - ocena (2) Super warsztat samochodowy,pełen profesjonalizm,wszystkie usterki zrobione na... Marek Golf 1,6 Arek Mróz - ocena (1) Profesjonalna obsługa i szybki serwis. Dbałość o detale, terminowość i... Arek Mróz Zofia - ocena (1) Warsztat samochodowy Kulik & Kurek to miejsce, które zdecydowanie warto... Zofia Dariusz12 - ocena (2) Odebrałem samochód po naprawie jak nowy !. Trafiłem z polecenia znajomego .... Dariusz12 Marek - ocena (1) Szybka i b.miła obsługa. Znają się na robocie. Polecam ten warsztat. Marek Krystian G. - ocena (1) Natürlich! Hier ist ein Beispiel für eine Rezension: Rezension für... Krystian G. Ania od babci Fabii - ocena (2) Są świetni, rzetelni i bardzo pomocni. Naprawiali oba moje samochody, oba nie... Ania od babci Fabii Paulina - ocena (2) Najlepszy mechanik. Rzetelny, sumienny i uczciwy. Zawsze otrzymuję fakturę za... Paulina Kazimierz - ocena (1) Usługa ,mówisz i masz. Kazimierz