Zenon - ocena (2) Fachowi, kompetentni. Jestem ich klientem od około 10 lat. Bardzo polecam. Zenon Mega klientka - ocena (1) Korzystałam parę razy z usług i zawsze wszystko zrobione z nadwyżką . Miła... Mega klientka Ewa - ocena (1) Korzystałam z usług warsztatu dwukrotnie i bardzo polecam. Bardzo dobry... Ewa
KJK - ocena (1) Pełen profesjonalizm zarówno właścicieli jak i pracowników , miła obsługa... KJK Radek - ocena (1) Wymiana kompletu hamulcow przó i tył oraz silnik po zerwaniu paska rozrządu... Radek Elżbieta - ocena (1) Cóż mogę powiedzieć ? polecam! Super obsługa, usługa wykonana dobrze -... Elżbieta Zbigniew T. - ocena (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa . Zdiagnozowali usterkę z którą borykałem się... Zbigniew T. Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne i konkretne podejscie do klienta, wszystko dokladnie... Magda Nie pozdrawiam - opinia (2) Jakoś tych napraw to jest jakiś żart niekonkretnie, nierzetelnie, drogo,... Nie pozdrawiam Klient - ocena (1) Super obsługa , wszystko super Klient Zofia - opinia (1) Tak wiele razy już byliśmy z mężem, bardzo chwalimy sobie. Obsługa... Zofia wojciech - opinia (2) Szczegółowe oględziny, rzetelne doradztwo przed usługą oraz terminowe i... wojciech Bartłomiej - opinia (1) Świetne miejsce, właściciel potrafi doradzić i pomóc zarówno w kwestiach... Bartłomiej Ewa - opinia (1) Dzisiaj odebrałam samochód po naprawie. Jest tak świetnie, że muszę o tym... Ewa Piotr - opinia (2) Super sprawnie, Piotr Dominik - opinia (1) Sprawnie działają. Żona miała spotkanie z SUVem na światłach, a ja miałem AC... Dominik Kamil - opinia (1) Polecam, porządnie, dokładnie i niedrogo. A przy okazji miła obsługa. Jestem... Kamil bardzo niezadowolony klient w124 - opinia (1) Tragiczny kontakt z właścicielem a właściwie jego brak, wziął auto na... bardzo niezadowolony klient w124 Grzegorz - opinia (1) Opel Insignia szybka i fachowa robota. Polecam cena też atrakcyjna . Grzegorz Monika - opinia (1) Właśnie odebrałam mojego fiacika po szkodzie na parkingu. Pięknie zrobiony i... Monika