Jarek - ocena (1) Bardzo szybka i fachową obsługa. Jarek Milena - ocena (1) Polecam https://wojtanowicz.pl/. Świetna obsługa! Milena Iwona - ocena (2) Witam. Do grona zadowolonych klientów warsztatu REETZ w Gdańsku - Osowie,... Iwona
Pszczółka Maja - ocena (2) Jestem bardzo usatysfakcjonowana z usług blacharsko-lakierniczych firmy AUTO... Pszczółka Maja Żółty rajdowca - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług blacharsko-lakierniczych Auto Service-Car-... Żółty rajdowca HS - ocena (1) Usługa blaclacharsko- lakiernicza wykonana profesjonalnie i solidnie. Polecam HS Ryszard Śliwiński - ocena (2) Bardzo sumienny i uczciwy warsztat . Polecam gorąco. Ryszard Śliwiński Piotr - ocena (1) Cena do jakości na medal! Mile zaskoczyli stanowczo Polecam!!! Piotr Git - ocena (1) Fachowa i super obsługa - auto naprawione bdb. Polecam. Git Tomasz Piotrkowski - ocena (1) Gorąco polecam, wykonałam 2 naprawy blacharsko-lakiernicze. Tomasz Piotrkowski Marta - ocena (2) Oddaje swoje auto regularnie od 3 lat na problemy małe i duże . Wszystko na... Marta Stanisław Citroen c3 Picasso - ocena (2) warsztat godny polecenia. Fachowa obsługa i pomoc w załatwieniu sprawy... Stanisław Citroen c3 Picasso Kazimierz - ocena (2) Polecam jakość wykonania jak w ASO , Oryginalne części całą szkode naprawili... Kazimierz Zenon - ocena (2) Fachowi, kompetentni. Jestem ich klientem od około 10 lat. Bardzo polecam. Zenon Mega klientka - ocena (1) Korzystałam parę razy z usług i zawsze wszystko zrobione z nadwyżką . Miła... Mega klientka Ewa - ocena (1) Korzystałam z usług warsztatu dwukrotnie i bardzo polecam. Bardzo dobry... Ewa KJK - ocena (1) Pełen profesjonalizm zarówno właścicieli jak i pracowników , miła obsługa... KJK Radek - ocena (1) Wymiana kompletu hamulcow przó i tył oraz silnik po zerwaniu paska rozrządu... Radek Elżbieta - ocena (1) Cóż mogę powiedzieć ? polecam! Super obsługa, usługa wykonana dobrze -... Elżbieta Zbigniew T. - ocena (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa . Zdiagnozowali usterkę z którą borykałem się... Zbigniew T.