Teresa - opinia (1) Usługi na najwyższym poziomie. Szybko i sprawnie wykonano lakierowanie mojego... Teresa Jarek - opinia (1) Dokładne i precyzyjne usunięcie wszystkich uszkodzeń i rys. Wykonanie super... Jarek Krzysztof - opinia (1) Miałem szkodę komunikacyjną 6 miesięcy temu. Ubezpieczyciel wyliczył grosze... Krzysztof
Małgorzata - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Kilkakrotnie już korzystałam z usług i za... Małgorzata Magdalena - opinia (2) Jestem jedną z bardzo zadowolonych klientek. Uważam, że to najlepszy serwis... Magdalena Ania - opinia (2) Gorąco polecam, bardzo rzetelna firma! Świetna robota, auto dodatkowo oddane... Ania om - opinia (1) Naprawa obejmowała szeroki zakres i jedyne do czego mogę się przyczepić, że... om Waldek - opinia (1) Naprawa lakiernicza Tiguana z OC sprawcy. Bardzo profesjonalna obsługa od... Waldek Agnieszka - opinia (2) Oddałam auto na diagnostykę i naprawę zawieszenia. Przed rozpoczęciem naprawy... Agnieszka Agnieszka - opinia (2) Serwis Reetz zajął się likwidacją szkody mojego auta. Obsługa była... Agnieszka Brzezinski Michal - opinia (1) Bardzo żetelne prawadzenie całego postępowania. Doświadczenie i... Brzezinski Michal przemysław - opinia (1) super blacharnia! polecam Pana Wojtka przemysław Maksym Chornyi - opinia (1) oswiadczenie na fan page/google maksym chornyi: W pelni polecam Trójmiejska... Maksym Chornyi Bożena (OPEL ) - opinia (2) Jak większość osób trafiłam tu przez przypadek . Od razu spotkałam się z... Bożena (OPEL ) Bmw Artur - opinia (2) Naprawiałem w tym serwisie Opla corsę i jestem bardzo zadowolony :) Świetna... Bmw Artur Michał - opinia (1) Dobra i sprawna robota. Znają się na rzeczy. Stare części do wglądu. I miło... Michał Krzysztof - opinia (1) Druga moja naprawa w tym warsztacie. Rok temu robiłem tylny błotnik, w tym... Krzysztof Wojt - opinia (1) Polecam, szybko i dobrze wykonana usługa. Wojt Łukasz J - opinia (2) Naprawa dotyczyła szkody VW Passat B8 która została wykonana starannie i w... Łukasz J M - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Mój ulubiony mechanik w Trójmieście. M