Artut - opinia (1) Super wykonana usługa pełen profesjonalizm Artut JA. - opinia (2) Profesjonalna obsługa naprawy po kolizji z OC sprawcy, Chlopaki przystojne,... JA. EmilZaw - opinia (1) Same pozytywy od zadowolonego klienta! Pozdrowienia dla najlepszej ekipy od... EmilZaw
Robert - opinia (1) Firma a dokładnie Pan Adam przeprowadzał likwidację szkody z polisy OC... Robert Pawel L - opinia (1) Bardzo polecam ten warsztat! Nigdy mnie Pan Roman nie zawiódł. Zawsze pomógł... Pawel L Anna z Lnisk - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szef z ogromną wiedzą, doradził, powiedział co i jak.... Anna z Lnisk Agnieszka - opinia (2) Naprawa wgniecenia w drzwiach od kierowcy I rysy na lakierze na 2 drzwiach... Agnieszka K - opinia (2) nie polecam tego miejsca nikomu! Właściciel to krętacz, nie dotrzymuje... K Inez Jasińska - opinia (2) Pan Czajkowski jest po prostu czlowiekiem , do tego b. kompetentna osoba w... Inez Jasińska Tamara Jasinski - opinia (2) *Pan Czajkowski* zdal sie jak naj bardziej jako jednorazowy czlowiek i... Tamara Jasinski Piotr - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta, szybko , fachowo i przystępnie... Piotr Małgorzata - opinia (1) Korzystam kolejny raz z usług warsztatu. P.Adam to solidny,sumienny i uczciwy... Małgorzata Krzysztof - opinia (1) Ostatnio naprawiałem auto a tym warsztacie i byłam zadowolony. Była to szkoda... Krzysztof Katarzyna - opinia (1) Wszystko super, terminowo, w dobrych cenach. Do tego miła obsługa. Polecam. Katarzyna Wojciech - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, szybka naprawa. Polecam Wojciech Adam - opinia (1) Pełny profesjonalizm, przejrzystość pracy i fachowe podejście to rzeczy które... Adam Ola Szczepańska - opinia (1) Warsztat godzien polecenia Korzystałam kilka razy i jestem bardzo zadowolona... Ola Szczepańska Aśka od mercedesa - opinia (1) Wybrałam warsztat kierując się pozytywnymi komentarzami i z bardzo... Aśka od mercedesa Dominika - opinia (2) Bardzo dobry warsztat. Od lat naprawiam i serwisuję auta tylko w tym miejscu.... Dominika Iwona - opinia (1) Naprawiałam auto w tym warsztacie i jestem bardzo zadowolona. Pan Roman... Iwona