Monika - opinia (1) Dziękuję bardzo za miłą obsługę. Polecam śmiało ten warsztat . Zadziałali... Monika Kasia - opinia (1) Rewelacja! Wjechałam prosto z drogi z flakiem niewiadomego pochodzenia,... Kasia Grzegorz - opinia (1) Serwis z prawdziwego zdarzenia jakość i obsługa bez zastrzeżeń kontakt... Grzegorz
vw passat - opinia (2) Rewelacyjny warsztat, bardzo fachowa i miła obsługa Jakoś wykonania cieszy... vw passat MP - opinia (2) Panowie uprzejmi. Robota wykonana dobrze i w rozsądnych pieniądzach. MP IWONA - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi..z wykonania, czasu i ceny i obslugi..... IWONA Mariusz - opinia (1) Polecam, szybko / przed ustalonym terminem /, naprawa bez zarzutu, zrobione,... Mariusz Maciej - opinia (1) Pełen profesjonalizm, fantastyczna obsługa i załatwianie wszystkich... Maciej Barbara Świgost - opinia (2) Barbara - opinia Jestem zachwycona szybką i fachową naprawą samochodu po... Barbara Świgost edek - opinia (1) vw-up 1.5 roku temu lakierowany wlew paliwa,niby prosta naprawa a zrobiona... edek Jacek - opinia (2) Serwis zajął się naprawą kompleksowo. Auto oddane zgodnie z terminem w stanie... Jacek Sebastian - opinia (2) Znakomita obsługa, szybki czas naprawy, świetnie doradzili jak i co naprawić... Sebastian Jaroslaw - opinia (2) Likwidowano mi szkodę z oc sprawcy. Wszystko sami zalatwili. Szybko,... Jaroslaw Joanna - opinia (1) Polecam każdemu. Profesjonalnie, rzetelnie!!! W przystępnych cenach. Jeżdże... Joanna Maciej - opinia (2) Rewelacyjna obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam gorąco Maciej grzegorz - opinia (2) usługa blacharska wykonana bardzo szybko i solidnie. Ekipa warsztatu miła i... grzegorz Krzysztof - opinia (1) Prace wykonano przed umówionym terminem. Jakość robót doskonała. Polecam... Krzysztof Maurycy - opinia (2) Szybka i fachowa obsługa, zero problemów. Korzystaml z usług firmy Reetz już... Maurycy Marta - opinia (1) Naprawdę polecam ! Pan Kamil Lewald to mistrz świata ! I tutaj z miejsca... Marta Maciej - opinia (2) Naprawa po szkodzie wykonana bardzo solidnie, szybko i na oryginalnych... Maciej