Piotr - opinia (1) Bardzo solidnie robią blacharke i lakierke i mechanikę i jestem zadowolony Piotr Kacper - opinia (2) Krótko i na temat firmy: Szybko, sprawnie i fachowo. Kacper Paweł - opinia (2) Firma godna polecenia. Likwidacja szkody przebiegła bardzo sprawnie oraz co... Paweł
Marcin - opinia (2) Rzetelność. Fachowa pomoc w załatwieniu sprawy powypadkowej. Wzorowy kontakt... Marcin Bogdan - opinia (1) Witam. Po raz kolejny bardzo dobrze wykonana naprawa auta firmowego. Szybko... Bogdan Marzena - opinia (2) Polecam oddałam auto do serwisu bardzo miła obsługa wszystko poszło sprawnie Marzena Jerzy Pasiński - opinia (1) Od wielu lat naprawiam samochody u Pana Wojtka i zawsze terminowo i... Jerzy Pasiński super obsluga (2) Polecam, rzetelność, uprzejmość i fachowość! Grazyna Jakub Ciesielski - opinia (1) Wzorowa obsługa ze strony Pana Jacka Choromańskiego. Kultura osobista,... Jakub Ciesielski Jimmy Chominski - opinia (2) Auto po wypadku oddałem ekipie Pana Wojtka w ręce. Mimo tego, że naprawa była... Jimmy Chominski Kazimierz (Opel Corsa) - opinia (2) Oddałem samochód do lakierowania zderzaka. Bardzo szybka, fachowa, solidna... Kazimierz (Opel Corsa) Krzysztof (Golf V) - opinia (1) Korzystałem z Warsztatu dwukrotnie - obsługa szybka, konkretna i na... Krzysztof (Golf V) Piotr(Clio) - opinia (2) W Auto Service Car Czajkowski korzystałem już kilka razy z usług... Piotr(Clio) Wojtek - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem,usługi Firmy orzeł.oddałem do naprawy... Wojtek Wojtek M. - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem, usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ Wojtek M. Kasia - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Szczerze polecam Kasia Ola - opinia (2) Świetny warsztat, bardzo miła obsługa i wysoka jakość oferowanych usług. Po... Ola super serwis (2) Pełna profeska godna polecenia praca i wykonanie. JAN Kasia Z-K - opinia (1) Pan Jacek Choromański zajmował się moim samochodem. Od chwili wejścia do... Kasia Z-K Marian Włodarski - opinia (1) Bardzo dobry warsztat i bardzo sympatyczna obsługa, polecam innym... Marian Włodarski