Janek - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i wykonanej pracy lakierniczej.... Janek alga - opinia (2) Nie polecam! Przyszłam do Pana Piotra z zepsutym tłumikiem i hamulcami.... alga Mirosława - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem Firmę Orzeł. Tak szybko i dobrze wykonana naprawa... Mirosława
Agnieszka - opinia (2) Do warsztatu trafiłam przypadkowo jako że szukałam warsztatu najbliższego w... Agnieszka pzak - opinia (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy - usługi blacharsko-lakiernicze ORZEŁ.... pzak Anita - opinia (2) Najlepszy warsztat , najlepsi mechanicy z sercem i pasją . Gdybym mogła to... Anita Tadeusz33 - opinia (1) Jestem miło zaskoczony. Bardzo dobry warsztat. Naprawa wykonana jak dla mnie... Tadeusz33 Edward Pobłocki - opinia (1) Usługa blacharsko-lakiernicza moim zdaniem bardzo dobra, oceniam tylko... Edward Pobłocki Ewa i Zenon - opinia (1) bardzo professionalna obsługa, szybka naprawa co pozwoliło nam kontynuować... Ewa i Zenon Jarek - opinia (1) Na warsztat trafiłem z polecenia znajomego, który naprawia tam auta od lat i... Jarek Kasia - opinia (1) Polecam, samochód wrócił jak nowy. Bardzo miła obsługa, łatwość kontaktu Kasia M&M - opinia (2) Polecam gorąco ten warsztat wszystkim, którym zależy na szybkiej i prawdziwej... M&M Martyna - opinia (2) Po długich bojach dopiero tutaj poprawnie zdiagnozowano i usunięto problem.... Martyna Jaguar - opinia (1) Gość robi naprawdę dobrą robotę....wie o czym mówi i co robi.. Jaguar Paweł - opinia (1) Super! Polecam. Profesjonalna ekipa! Paweł Krzysztof M - opinia (2) Zawsze naprawiam tu swoją flotę aut po stłuczkach, Panowie ogarniają mi... Krzysztof M Zbigniew/Dacia Duster - opinia (1) Panie Prezesie Zdunek ,gratuluję Pana firmie i pracownikom ,a szczególnie... Zbigniew/Dacia Duster Karol - opinia (1) Warsztat profaska, robota zrobiona w 100% od naprawy po błysk w środku auta... Karol Monika - opinia (1) Dziękuję bardzo za miłą obsługę. Polecam śmiało ten warsztat . Zadziałali... Monika Kasia - opinia (1) Rewelacja! Wjechałam prosto z drogi z flakiem niewiadomego pochodzenia,... Kasia