Dominika - opinia (2) Serdecznie polecam! Korzystałam z usług wielokrotnie i zawsze jestem... Dominika Piotr1990 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu samochodowego K&K Wojtanowicz.... Piotr1990 Anna kawczak - opinia (1) Fachowa i mila obsługa. Szybkie działanie! . Polecamy Anna kawczak
Tetiana - opinia (2) It was the best experience of the car service. Someone stole both... Tetiana Tomasz Ford - opinia (2) Usługi wykonywane na najwyższym poziomie. Wcześniej wykonywałem naprawy w ASO... Tomasz Ford Elżbieta - opinia (1) Jestem zachwycona jakością i poziomem firmy Reetz Service. Profesjonalne... Elżbieta Małgorzata - opinia (2) Bardzo miła i szybka obsługa. Samochód oddany czysty i wypolerowany.... Małgorzata Cezary - opinia (1) Moje wrażenia: Solidni , z gwarancją , bezgotówkowo, części oryginalne... Cezary Ignacy - opinia (1) Naprawa lakiernicza wykonana na najwyższym poziomie, oryginalne części ,... Ignacy Michał - opinia (2) Świetna jakość zarówno usługi jak i obsługi. Wszystko wykonane zgodnie z... Michał Wojciech - opinia (1) Przygodę z Firmą Orzeł mamy około 3 lata ,zaczęła się ona od stłuczki i... Wojciech Hanka - opinia (1) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkość realizacji usług i rozsądne ceny... Hanka Ania - opinia (1) Z całego serca polecam jakość usług na najwyższym poziomie . Ania Żaneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług optimpto. Zdecydowałam się na malowanie... Żaneta daniel - opinia (1) firma mieści się na przeciwko lidla na Oruni rzeczywiście Orunia kojarzy się... daniel Robert - opinia (1) Rzetelne podejście do klienta, cała szkoda załatwiona sprawnie i bez żadnych... Robert Grzegorz - opinia (1) Obsługa super lakierowanie naprawdę na 5 auto zastępcze nowe wiec firmę... Grzegorz Artut - opinia (1) Super wykonana usługa pełen profesjonalizm Artut JA. - opinia (2) Profesjonalna obsługa naprawy po kolizji z OC sprawcy, Chlopaki przystojne,... JA. EmilZaw - opinia (1) Same pozytywy od zadowolonego klienta! Pozdrowienia dla najlepszej ekipy od... EmilZaw