Heyoman - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta.. wszystko zgodnie z ustaleniami.. a... Heyoman Paweł - ocena (2) Auto rodziców świetnie naprawione(Honda Civic VIII, likwidacja szkody z OC... Paweł Flesz - ocena (1) Polecam , bardzo dobry kontakt oraz obsługa na najwyższym poziomie. Flesz
Dorota - ocena (2) Jestem pod ogromnym wrażeniem usług firmy Reetz Service i jeszcze raz bardzo... Dorota Aleksander - ocena (2) Polecam firmę serdecznie. Korzystałem z usług firmy już kilka razy i zawsze... Aleksander Żaneta - ocena (1) Śmiało wystawiam pozytywną opinię, warsztat godny polecenia usługa wykonana... Żaneta Jarek - ocena (1) Bardzo szybka i fachową obsługa. Jarek Milena - ocena (1) Polecam https://wojtanowicz.pl/. Świetna obsługa! Milena Iwona - ocena (2) Witam. Do grona zadowolonych klientów warsztatu REETZ w Gdańsku - Osowie,... Iwona Pszczółka Maja - ocena (2) Jestem bardzo usatysfakcjonowana z usług blacharsko-lakierniczych firmy AUTO... Pszczółka Maja Żółty rajdowca - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług blacharsko-lakierniczych Auto Service-Car-... Żółty rajdowca HS - ocena (1) Usługa blaclacharsko- lakiernicza wykonana profesjonalnie i solidnie. Polecam HS Ryszard Śliwiński - ocena (2) Bardzo sumienny i uczciwy warsztat . Polecam gorąco. Ryszard Śliwiński Piotr - ocena (1) Cena do jakości na medal! Mile zaskoczyli stanowczo Polecam!!! Piotr Git - ocena (1) Fachowa i super obsługa - auto naprawione bdb. Polecam. Git Tomasz Piotrkowski - ocena (1) Gorąco polecam, wykonałam 2 naprawy blacharsko-lakiernicze. Tomasz Piotrkowski Marta - ocena (2) Oddaje swoje auto regularnie od 3 lat na problemy małe i duże . Wszystko na... Marta Stanisław Citroen c3 Picasso - ocena (2) warsztat godny polecenia. Fachowa obsługa i pomoc w załatwieniu sprawy... Stanisław Citroen c3 Picasso Kazimierz - ocena (2) Polecam jakość wykonania jak w ASO , Oryginalne części całą szkode naprawili... Kazimierz Zenon - ocena (2) Fachowi, kompetentni. Jestem ich klientem od około 10 lat. Bardzo polecam. Zenon