Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne i konkretne podejscie do klienta, wszystko dokladnie... Magda Nie pozdrawiam - opinia (2) Jakoś tych napraw to jest jakiś żart niekonkretnie, nierzetelnie, drogo,... Nie pozdrawiam Klient - ocena (1) Super obsługa , wszystko super Klient
Zofia - opinia (1) Tak wiele razy już byliśmy z mężem, bardzo chwalimy sobie. Obsługa... Zofia wojciech - opinia (2) Szczegółowe oględziny, rzetelne doradztwo przed usługą oraz terminowe i... wojciech Bartłomiej - opinia (1) Świetne miejsce, właściciel potrafi doradzić i pomóc zarówno w kwestiach... Bartłomiej Ewa - opinia (1) Dzisiaj odebrałam samochód po naprawie. Jest tak świetnie, że muszę o tym... Ewa Piotr - opinia (2) Super sprawnie, Piotr Dominik - opinia (1) Sprawnie działają. Żona miała spotkanie z SUVem na światłach, a ja miałem AC... Dominik Kamil - opinia (1) Polecam, porządnie, dokładnie i niedrogo. A przy okazji miła obsługa. Jestem... Kamil bardzo niezadowolony klient w124 - opinia (1) Tragiczny kontakt z właścicielem a właściwie jego brak, wziął auto na... bardzo niezadowolony klient w124 Grzegorz - opinia (1) Opel Insignia szybka i fachowa robota. Polecam cena też atrakcyjna . Grzegorz Monika - opinia (1) Właśnie odebrałam mojego fiacika po szkodzie na parkingu. Pięknie zrobiony i... Monika Jaro - opinia (1) Jak najbardziej należy sie sześć gwiazdek. Szybka i fachowa naprawa. Potrafią... Jaro Julita - opinia (1) Polecono mi ten zakład blacharski. Pan cierpliwie i wytłumaczył mi na czym... Julita Igor - opinia (1) Profesjonalny warsztat, profesjonalna obsługa i rzetelna naprawa. Samochód... Igor Tomasz - opinia (1) Naprawa szybko i sprawnie przeprowadzona. Nie ma śladu po kolizji.... Tomasz Krzysiek - opinia (1) Naprawa bezproblemowa i fachowa. Samochód bez śladu stłuczki.... Krzysiek Tomek - opinia (1) Szybka i fachowa naprawa. Części dobrze spasowane i odpowiednio dobrany... Tomek Artur - opinia (1) Oddałem swój samochód do polerowania lakieru i drobnych napraw lakierniczych.... Artur