POLECAM (2) Witam! zanim oddałem samochód w ręce ekipy Auto Service ~CAR~ Czajkowski,... Krystian Seat Cordoba (2) Świetny kontakt, świetna robota, rewelacyjnie dobrany kolor oraz spasowanie... Aneta Polecam! (1) Bardzo fajnie zrobiona drobna naprawa samochodu. Cena bardzo przystępna, do... motok
Bardzo profesjonalnie (2) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez Auto Service CAR... Karolina Polecam (2) szybka i fachowa obsługa. gorąco polecam. Robert Rzeppa Dobry w swoim fachu (2) Witam, to już kolejny raz kiedy Pan Czajkowski odwalił dobrą robotę. Bardzo... łukasz Bardzo polecam ! (1) Po stłuczce nie zostało nawet śladu. Naprawiana strona samochodu wygląda... klientka POLECAM (2) Montowali mi spojler na tylną klapę w mazdzie 323f, zrobili to naprawdę... Adam Polecam (2) oddalem do przelakierowania mercedesa c200 z 1998r . W zakres uslugi... bronek_27 bmw (1) poprostu niesamowity warsztat rano zostawilem samochod z uszkodzonym... Tomek Glodowski Bardzo polecam - fachowcy (1) W moim opelku miałem mnóstwo rzeczy do poprawki - wymiana tylnej klapy,... luke-gda pełny profesjonalizm (1) Prace zostały wykonane bardzo starannie i fachowo. Brak śladów po poprzednich... Leon profesjonalizm (3) Witam Z czystym sumieniem POLECAM.Po stłuczce dostałem auto zastępcze za... Paweł K Polecam ! (2) Do naprawy miałem próg, tylne drzwi i dwa zderzaki. Usługa wykonana terminowo... Peugeot 307 SUPER (1) Mila obsluga wszystko zrobione na czas.Nie na sladu po stluczce.Poprawili... klient Na plus (2) Nie naprawialem nic w tym warsztacie gdyz w ostatniej chwili sie rozmysliłem,... Pawel Banasik Jestem bardzo zadowolony (1) Zdecydowanie mogę polecić ten warsztat.Krótki termin naprawy,przystępna cena... zadowolony klient Perfekcyjnie, goraco polecam!!! (1) Wszystko zrobione na czas, idealnie, nic nie widac, na czas naprawy dostalem... jizzy mazda 626 (1) Po korozji ani śladu lakier dobrany i położony idealnie.Cena przystępna... mazda 626 POLECAM (2) Pełen profesjonalizm, miły kontakt, usługa idealnie wykonana, terminowo. KG