super (1) doskonałe wykonanie w dobrym terminie, fachowa i przyjazna obsługa.... Stanisław P. POLECAM (2) Solidna firma, profesjonalna i bardzo miła obsługa. Polecam. Sabina Profesjonalnie! (1) Autko idealnie zrobione, zero śladów, pełna satysfakcja. Polecam! MM
Serdecznie polecam (2) Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta. Usługa została wykonana bardzo... Tomasz Pacuk Perfekcja w kazdym calu (1) To z czym nie poradzila sobie autoryzowana lakiernia alfa romeo, ta firma... sayx POLECAM! (1) Panowie są niesamowici, bardzo krótki termin i wysoka jakość naprawy, auto... gdanszczanka POLECAM (1) Praca wykonana dobrze, znalazłem małę niedociągnięcie, zostało one jednak... mariusz POLECAM (1) Ponad 2 miesiące temu polerowałem i woskowałem w tym warsztacie (z polecenia)... Gruby Pełen profesjonalizm (1) Szybko, solidnie i tanio. Naprawa blacharsko lakiernicza wykonana... taichi SUPER (1) Fachowe usługi, auto zrobione idealnie, przystępne ceny , wszystko wykonane... Hanna Super warsztat (1) poprostu jak w temacie obsluga na najwyzszym poziomie i prace blacharsko... Klient lakierka (1) maja reke do tej roboty-polecam festa10